artwork

Dekatlon Buzz’a yeni kreatif direktör

7 sene önce

0

Sosyal medya ve interaktif pazarlama alanında hizmet veren bağımsız ajans Dekatlon Buzz, kreatif direktör pozisyonu için Can Ertem ile çalışmaya başladı.

Can Ertem, interaktif pazarlama ve dijital yayıncılık konusunda 16 senelik sektör deneyimini, Dekatlon markaları için sunmaya başlayacak ve aralarında Türk Telekom Grubu, Türk Hava Yolları, Garanti Bankası, Rixos Hotels, Bayer, LC Waikiki gibi birçok alanında lider markanın bulunduğu kreatif grup operasyonlarını yönlendirecek.

Ertem, en güncel olarak Netfork’un kreatif direktörlüğünü yürütüyor ve Yapı Kredi, Worldcard, PLAY, Adios, NUVO, Tetra Pak, Kültür Üniversitesi, Aksigorta gibi markaların yaratıcı interaktif operasyonlarını yönlendiriyordu.  Öncesinde, Ad-Stop, C2A, DG ve Yedikedi  firmalarında, Gratis, Koçtaş, ASSOS, Taç, Linens, C.S.S Sarar, Beta Shoes, Citibank, IPSOS markaları için çeşitli sosyal medya ve dijital alanda çeşitli çalışmaları hayata geçirdi.

Senin için
Tümünü göster
Koç Holding’te atamalar gerçekleşti

Koç Holding’ten yapılan açıklama ile 22 Mart Çarşamba günü düzenlenecek...