artwork

BBC, 2022 Kış Olimpiyatları için ‘dondurucu’ bir reklam hazırladı

1 sene önce

0

BBC, 10 gün sonra başlayacak olan 2022 Kış Olimpiyatları için nihayet ilk reklamını yayınladı ancak reklamda etkinliğe ev sahipliği yapacak olan Çin’den hiç bahsetmedi

BBC Creative tarafından geliştirilen ilk reklam, stop-motion, kamera içi efektler ve 3D efektli kareleri birleştiren karma bir animasyon film.

Reklamda basit bir buz küpü görüyoruz ilk olarak. Buz çatlıyor ve sürat pateni yapan hareketli 3D figür, şovunu sergiliyor; buz pateni, kayak ve snowboard… Küp tekrar ekranlara geliyor ve zarif bir patenci kendi etrafında hızlıca birkaç kez dönüyor.

Son olarak videoda bir dizi buzdan heykel hep birlikte gösteriliyor ve dış ses şöyle diyor: “Olimpiyat Kış Oyunları. Doğası gereği ekstrem.”

22 Ocak Cumartesi günü Michael McIntyre’ın BBC One’daki The Wheel programı sırasında yayınlanan reklam, insan hakları ihlalleri konusunda bir tartışma tufanıyla karşı karşıya olan ev sahibi ülke Çin’den bahsetmiyor. Geçen yılın sonlarında birkaç ABD teknoloji şirketi – LinkedIn, Yahoo ve Epic Games – giderek zorlaşan sansür ve veri koruma yasaları esnasında Çin’den ayrıldı.

2022 Kış Olimpiyatları’nın en büyük sponsorları arasında Coca-Cola, Samsung ve Toyota yer alıyor.

Künye

Yönetmen: Balázs Simo

Animasyon Stüdyosu: BlinkInk

Film Stüdyosu: Glassworks

Müzik: Gas Music

Senin için
Tümünü göster
Hiçbir şey Pot Noodle gibi dolduramaz

Pot Noodle, İngiltere’deki çukurların ciddi sorununu erişteyle çözüyor...

London Youth işverenlerin dikkatini sokak sanatıyla çekiyor

London Youth, gençlerin iş bulma mücadelesine dikkat çekmek için iş...

Öğrenciler sınav zamanlarında yalnız değil

Snickers, sınav dönemlerindeki öğrencilerin açlıkla savaşlarını yenmelerine yardımcı oluyor...