artwork

ABD’li asker ve Müslüman eşi aynı reklamda

10 yıl önce

0

ABD’de Los Angeles’da bir billboard’daki ilan çok fazla sayıda insanın dikkatini çekti; ilanda ABD’li bir asker ve Müslüman bir kadın var.

Reklam horlama giderici bir ürün olan SnoreStop’a ait ve çiftlerin birlikteliklerini kurtaracak bir ürün olduğunu vurguluyor. #betogether hashtag’i ve “Keeping you together” (“Sizi bir arada tutar”) sloganı arasında asker nikah yüzüğü takan kadına sarılıyor.

SnoreStop adına konuşan Melody Devemark “Biz normalde reklamlarda görmediğimiz çiftler göstermek istiyoruz. İnsanlar bizim ordu hizmetindeki birini istismar ettiğimizi söylüyor. Bence böyle çiftlerin var olmasını anlamıyorlar.”

Fox 5 kampanyanın gerçek bir gazi olan Jamie Sutton ve karısı Aleah’tan esinlendiğini söylüyor. Aşağıda kampanyanın çekim videosunu izleyebilirsiniz. Şirket bu süreçte çeşitliliği kutlamak istediğini belirtiyor. San Diego, Houston, Salt Lake City, New York City ve diğer yerlerde bu ilanlar görünmeye başlayacak.

 Amerikan-İslam İlişkileri Konseyi de reklam hakkında olumlu düşüncelere sahip ve konsey adına konuşan yetkili “Bir reklamda bir Müslüman varsa bu ille dinle ilgili olmak zorunda değil; bunu kültürel bir norm olarak kabul ettiğimizin göstergesi” diyor.

Kaynak: Huffington Post

Senin için
Tümünü göster
Barilla’dan Sevgililer Günü İçin Romantik Bir Dokunuş

Barilla ile Sevgililer Günü: Makarna ile Sevgiyi İfade Etmek...

Happy People Project üst üste ikinci sene Super Bowl’da

Happy People Project imzalı reklam filmi iki senedir dünyanın en...

Disney’den Epic Games’e 1,5 milyar dolar yatırım

Eğlence endüstrisinin en büyük şirketlerinden Walt Disney, video oyunu geliştiricisi...