artwork

McDonald’s’tan üç farklı lezzete üç yeni reklam

11 yıl önce

0

McDonald’s yaz boyunca restoranlarında satışa sunulacak üç yeni menüsünün tanıtımı için yeni bir reklam kampanyası başlattı. McDonald’s’ın yeni lezzetleri olan Meksika acısından ilham alan acılı tavuk burger McSpicy, Fransa’nın leziz emental peynirli ve ciabatta ekmekli burgeri Le M ve Türk damak tadına özel geliştirilmiş yeni haydari soslu ve satır köfteli McBeefy’nin tanıtıldığı reklam filmleri Leo Burnett İstanbul tarafından hazırlandı.

Çekimleri iki gün süren reklam filmlerinde, farklı ülke lezzetlerini tadanlar kendilerini bir anda o ülke atmosferinin içinde buluyor, McDonald’s restoranları bambaşka bir hale bürünüyor. Meksika lezzeti McSpicy’den alanlar Meksikalı bir müzik grubuyla, Fransa lezzeti Le M’den alanlar kankan dansçılarıyla, Türk lezzeti McBeefy’den alanlar ise harika bir fasıl ekibiyle karşılaşıyor ve McDonald’s restoranlarında şenlik havası esiyor.

McDonald’s “McBeefy, McSpicy, Le M”

Reklamveren: McDonald’s

Reklam Ajansı: Leo Burnett İstanbul

Reklamveren Temsilcileri: Bora Tanrıkulu, Pelin Börklüoğlu, Nedim Bali, Şima Bensinyor

Kreatif Direktörler: Emrah Akay, Oktar Akın

Yaratıcı Ekip: Ersin Pekin, Evren Dinler, Yakup Ayan, Çağlar Cengiz, Aysu Erenuluğ, Arca Ataerkil, Barış Çetin, Alev Yentür

Müşteri İlişkileri: Selika Özcan, Aysu Sıldır

Stratejik Planlama: Roda Sezer, Kerem Sabuncu

Ajans Prodüktörü: Sevinç Metuçin Öktem

Yönetmen: Umut Aral

Yapım Şirketi: Atlantik

Mecra: Televizyon