artwork

Adobe EMEA’da üst düzey atama

11 yıl önce

0

Dünyanın önde gelen teknoloji şirketlerinden Adobe Systems’ın Avrupa, Orta Doğu ve Afrika Pazarlama Başkan Yardımcılığı görevine Mark Phibbs getirildi. Phibbs, Adobe dünyasının Adobe Creative Cloud ve Adobe Marketing Cloud çözümleri hakkında pazar bilinci oluşturmaya ve artırmaya odaklanacak.

Mark Phibbs

Adobe’ye 2003 yılında Asya Pasifik Bölgesi Pazarlama Direktörü olarak katılan Mark Phibbs, 2009 yılında Adobe’nin küresel kanal pazarlama stratejisi sorumluluklarını da üstlendi. Phibbs görev süresi boyunca çeşitli bölgelere yönelik ürün farkındalığı, anlayış ve satışı artıracak pazarlama programları yaratma süreçlerinde yer almıştı. Avustralya vatandaşı olan Phibbs, Adobe’den önce Microsoft ve IBM gibi şirketlerin lider pozisyonlarında çalıştı; Avustralya, Almanya ve Çin’de görev yaptı. Phibbs’in Microsoft’ta üstlendiği son pozisyonu Hong Kong Pazarlama Direktörlüğü idi.

Phibbs’in yeni görevlendirmesiyle ilgili konuşan Adobe Avrupa, Orta Doğu ve Afrika Başkanı Mark Zablan; “Mark Phibbs’in, 9 yıllık tecrübesi doğrultusunda Adobe’nin vizyon ve stratejisinin yanı sıra sektörün ihtiyaçlarını dengelemek konusundaki derin algısı ile Avrupa, Orta Doğu ve Afrika’daki müşterilerimize büyük değer katacağına inanıyorum. Mark’ın yeni sorumluluk alanı Avrupa, Orta Doğu ve Afrika bölgelerinde dijital medya ve dijital pazarlama alanlarında büyümemiz ve müşterilerimizin değişen ihtiyaçlarını karşılamamız adına çok büyük bir fırsattır” dedi.