artwork

Amazon paranızın karşılığını alacağınızı vurguluyor

5 yıl önce

0

Amazon, Hindistan’da oluşturduğu “Kitne Mein Mila” kampanyasında müşterilerine hızlı, ucuz ve güvenilir alışveriş vaat ediyor.

Marka, Hindistan’da yılın ilk kampanyasını yayınladı. Ogilvy tarafından yaratılan “Kitne Mein Mila” kampanyası dört reklam filminden oluşuyor. Marka, Hindistan’daki müşterilerine Amazon.in’den yapacakları alışverişleri, hızlı ve güvenilir teslimatla uygun fiyata yapabileceklerini söylüyor. Kampanyanın amacı; cep telefonları, elektronik eşyaları, ev aletleri, moda ürünleri de dahil olmak üzere diğer kategorilerdeki ürünleri Amazon’un kalite güvencesiyle birlikte uygun fiyatla müşterilere ulaştırmak. Şirket, rekabetçi Hint e-ticaret pazarındaki yerini sağlamlaştırmayı hedefliyor.

Hindistan, Kitle ve Marka Pazarlama Direktörü Ravi Desai: “Müşteriler olarak, hepimiz zor kazanılan para için değer arıyoruz. Hepimiz sabit bir bütçe dahilinde çalışıyoruz ve kaliteli ürünler arıyoruz. Bu anlayışı göz önünde bulundurarak, ‘Kitne Mein Mila’ kampanyası markanın bu müşteri ihtiyacını nasıl anladığını ve alışverişi daha uygun, erişilebilir ve herkesin bütçesine uygun hale getiren geniş bir kaliteli ürün yelpazesi sunuyor.” dedi.

Künye

Reklamveren: Amazon India

Reklam Ajansı: Ogilvy South

Amazon’un alışveriş botunu Türk mühendisler geliştirdi.

Senin için
Tümünü göster
Barilla’dan Sevgililer Günü İçin Romantik Bir Dokunuş

Barilla ile Sevgililer Günü: Makarna ile Sevgiyi İfade Etmek...

Happy People Project üst üste ikinci sene Super Bowl’da

Happy People Project imzalı reklam filmi iki senedir dünyanın en...

Disney’den Epic Games’e 1,5 milyar dolar yatırım

Eğlence endüstrisinin en büyük şirketlerinden Walt Disney, video oyunu geliştiricisi...