artwork

Burger King Cadılar Bayramı için kabuslara giriyor

6 yıl önce

0

Hemen hemen tüm özel günler için farklı bir iletişim çalışması yapan Burger King Cadılar Bayramı için yeşil bir burger tasarladı. Protein düzeyi yüksek olan bu sandviçle Burger King, kabus görme olasılığını yükseltiyor.

Burger King Cadılar Bayramı için yeşil bir sandviç tasarladı.

2016’da restoranlarından birini McDonald’s hayaletine çeviren ve geçen yıl korkunç palyaçolar gecesi düzenleyen marka, 31 Ekim Cadılar Bayramında ziyaretçilerine ücretsiz Whopper’lar dağıtmıştı. Bu yıl da David Miami, rüyaları hack’lemek için Burger King ile yeni bir sandviç hazırladı. Yeşil renge sahip bu yeni burgerin adı “Nightmare King”. İçinde hamburger köftesi, tavuk ve domuz pastırması, peynir, mayonez ve soğan bulunan protein deposu “Kabus kralı”, ismiyle müsemma bir şekilde, yiyenlerin kabus görme olasılığını artırıyor.

Paramount Trials, Florida Sleep & Neuro Diagnostic Services Inc. ve Goldforest Inc. ile yapılan ortak çalışma, deneklere Nightmare King yedirilmesiyle başlıyor. Burgerler 10 gün boyunca 100 kişiye, uyumadan hemen önce yediriliyor ve denekler uyku süreçlerinin ölçümlenmesi için makinelere bağlanıyor.

Hazırlanan videoya göre denekler, protein yüklü Nightmare King’lerini yiyip uyuduktan sonra kabus görmeye 3,5 kat daha meyilli oluyorlar. “Kabuslarınızı besleyin” sloganıyla lanse edilen reklam filmi, birtakım tedirgin edici sahneler de içeriyor.

Senin için
Tümünü göster
Barilla’dan Sevgililer Günü İçin Romantik Bir Dokunuş

Barilla ile Sevgililer Günü: Makarna ile Sevgiyi İfade Etmek...

Happy People Project üst üste ikinci sene Super Bowl’da

Happy People Project imzalı reklam filmi iki senedir dünyanın en...

Disney’den Epic Games’e 1,5 milyar dolar yatırım

Eğlence endüstrisinin en büyük şirketlerinden Walt Disney, video oyunu geliştiricisi...