artwork

Yeni bir strateji planlama ajansı: Mindps

6 yıl önce

0

Türkiye’nin global arenada iddialı marka sayısını artırmak amacıyla kurulan Mindps, global marka yaratma süreçlerini şirketlere uygun metodlarla sunarak Türkiye’nin “ürün” değil “değer” yaratan bir ülke konumuna gelmesi için çaba harcıyor.

Yeni bir strateji planlama ajansı: Mindps

Yeni bir strateji planlama ajansı: Mindps

Pazarlama iletişimi ve reklam sektöründe uzun yıllar başarılı projelere imza atmış üç yaratıcı liderin kurduğu Mindps; güçlü markaların, hikayesi olan ve bu hikaye etrafında buluşan çalışanların yarattığı enerjilerin ürünü olduğundan hareketle şirketlere “Marka Mühendisliği” danışmanlığı yapıyor.

Şirket çalışanlarını anlamlı bir hikayenin etrafında buluşturarak ortak akıldan yararlanmalarını, isim ve simgelerin gücünü kullanarak sürekli yenilik geliştirme disiplinine yönlendiren Mindps, aynı zamanda şirket çalışanlarının NE yapıldığına değil, NİÇİN yapıldığına odaklanmalarını sağlayarak markalara bir misyon yüklenmesini amaçlıyor.

Mindps ayrıca, mevcut marka hikayesini yenileyerek ya da ihtiyaç duyulduğunda isim ve logo çalışmalarıyla yeni bir hikaye kurgulayarak markanın değerini artırmayı hedefliyor. Yeni marka yaratma sürecinde ise marka mimarisi konusunda ihtiyaç duyulan tüm hizmetleri sunuyor.

Sektörde birçok başarılı marka için çalışmış Emre Soylu, Fatih Uzgören ve Burak Ataman’ın birikimleriyle kurulan Mindps, doğru strateji ile marka olmaya doğru yelken açmış, marka algısını güçlendirmek isteyen veya bu yolda rotasını değiştirme ihtiyacı olan şirketlere yol gösteriyor.