artwork

Fizy Premium hizmete sunuldu

12 yıl önce

0

2008’de kurulan ve 2010 yılında Mashable ödülü alan Türkiye merkezli müzik dinleme sitesi Fizy, “Premium Servis” hizmetini bugünden itibaren kullanıcılarının beğenisine sundu.

Premium Servis’te tüm yayınların reklamsız olarak izlenebilmesi dikkat çekerken; dinleyicinin ruh haline göre kesintisiz şarkı dinleten mood hizmetleri ise çoğaltıldı. Site içerisinde var olan 4 adet mood sayısı, Premium Servis ile 15’e çıkartıldı ve her ay 3 adet mood da kullanıcıların hesabına eklenerek sunulan keyfin çeşitlenmesi sağlanıldı. Ayrıca, müzikseverler mobil playlist oluşturarak web’den playlist’lere erişebilecek.

Premium Servis ile kullanıcılara sağlana diğer yenilikler şu şekilde oldu:

Fizy Mix: Bu uygulamayla belirli müzik türü seçilerek 1 saatlik özel seçkiler dinlenebiliyor. Şu anda sayısı 52 olan Fizy Mix’lere her ay 30 adet yenisi eklenecek. Ayrıca “Fizy Mix best of” var olan seçkiler içerisinde yer alıyor.

Yeni albümler: Premium Servis kullanıcıları, yeni albümleri çıkmadan 24 saat önce dinleyebilecek.

Video Havuzu: Fizy kendisine ait olan videoları içeren geniş yelpazeli yeni video havuzu hazırladı.

Konserler: Premium Servis kullanıcıları, biletli olan tüm konserleri bilgisayar veya telefonlarından ücretsiz olarak izleyebilecek.

Music Quiz Game: Fizy’nin sağladığı bu oyunu akıllı telefonlarından veya tabletlerinden oynayabilecek kullanıcılar, oyunla birlikte müzik bilgilerini test edecekler.

Fizy Studio: Bu uygulamayla birlikte kullanıcılar, sitede yer alan bir şarkıyı düzenleyebilecek, remix’ini yapabilecek ve onu inernet ortamında arkadaşlarıyla paylaşabilecek.

Fizy Social: Facebook’ta fizy list yarışmaları düzenlenerek günün birincisi olan fizy dinleyicisine premium aboneliği hediye edilecek.

Fizy Shop: Fizy, özenle seçtiği aksesuarlarını ve en ilginç ürünlerini internetten alışveriş yapmak isteyen müzikseverlerle buluşturacak. Ayrıca, dinleyiciler bu ürünlere konser alanlarında yer alacak Fizy aracı ile de ulaşabilecek.