artwork

LG, 3D Facebook hizmeti sunuyor

12 yıl önce

0

LG Electronics müşterilerine Facebook haber kaynağını üç boyutlu göstermelerine izin veren bir uygulamayla sosyal medyayı daha iyi hale getirmek istiyor.

Üç boyutlu haber kaynağı, Amsterdam merkezli kreatif ajans Perfect Fools tarafından kurulan LG 3D Studio‘nun ilk tasarımı oldu. LG, üç boyutlu uygulamayı hazırlamak için gönderilerin nasıl gösterildiği, navigasyon, derinlik, akım, renkler, beğenmeler ve içeriğin ekranda sunumu gibi faktörleri dikkate aldı.

LG, gelecek LG Studio projeleri için geri bildirimleri ve fikirleri 3D Haber Kaynağı uygulamasıyla ve Facebook sayfasıyla destekleyecek. Uygulama iki boyutlu olarak görüntülenebilir olsa da LG Cinema 3D TV‘de izlenmek için tasarlandı.

Perfect Fools Stratejik Planlama Başkanı Michael Aneto konuya ilişkin olarak “Uluslararası çapta sevilecek ve eğlenceli bir şey yapmak adına ilk denememiz için Facebook’u seçtik. Denemelerimizin asıl amacı, hayal gücünü ve iletişimi canlandırmak ve üç boyut denilince LG’nin akla gelmesini sağlamak” şeklinde konuştu.