artwork

MediaSummit’e geri sayım başladı

9 yıl önce

0

Medyayı düşünenleri, planlayanları, yönetenleri ve markaları bir araya getiren MediaSummit 2015, 27-28 Nisan tarihleri arasında The Marmara Taksim Hotel’de gerçekleşecek.

Sektörel yayın sponsorluğunu Campaign Türkiye’nin üstlendiği etkinliğin detaylı programı da açıklandı. Program için tıklayın.

 

MediaSummit 2015’in yabancı konuşmacıları şu isimlerden oluşuyor:

-Bijan White – Maxus EMEA Digital, Başkan

Dijital pazarlama konusunda bir guru… Yakın bir zamanda, sosyal medyada kullanıcıların gösterdiği tavır ve davranış farklılıkları üzerine bir tez tamamladı. Tezinde, Facebook ve LinkedIn kullanıcılarını karşılaştırarak, LinkedIn kullanıcılarının daha narsistik bir tavır sergilediklerini ortaya koydu.

-Caspar Berry – Tiyatrocu, Poker Oyuncusu, Medyacı ve Kahin

Danışman ve konuşmacı… Kariyerine TV programları ve tiyatrolarda başladı. 25 yaşında hayatını tamamen değiştirecek bir karar alarak, Las Vegas’a taşındı ve profesyonel  bir poker oyuncusu oldu. Şimdi 40 yaşında. 3 yıl profesyonel poker oyuncusu olarak hayatına devam ettikten sonra burada edindiklerini iş hayatına aktarabileceğini düşünerek, 2002 yılında İngiltere’ye döndü. 21. Yüzyıl Medya şirketini kurdu ve çok hızlı büyüdü. 2008 yılında Bob Geldof’un medya devi olan Ten Alps şirketine sattı. İş dünyasında ve özel hayatta karar alma ve risk alma konularını poker oyuncusuyken öğrendikleriyle anlatıyor.

-George Salliaris Fasseas – IPG Mediabrands, South West Europe, Başkan

-Kevin Anderson – Gannet Newspapers USA, Editör

Gazeteci… Medyanın dijitalleşmesinde ilk deneyim sahibi olanlardan. 1998’de BBC’nin Amerika dışındaki ilk online muhabiri oldu. 2006 yılında ise The Guardian’ın ilk blog editörü oldu ve sonrasında da dijital araştırma editörlüğü yaptı. Gazeteciliğin dijitalleşmesini bizzat yaşamış bir gazeteci.

-Prof. Dr. Koen Pauwels – Özyeğin Üniversitesi, EMAC-JMR O’Dell-EMR Citation of Excellence, JR Davidson Makale Ödülleri Sahibi

-Leendert van Meerem – LVMR Media&Research, Danışman

Pazar araştırmaları konusunda uzman… Hollanda’da kendi kurduğu şirketi Gfk’ya sattı.

-Tom Goodwin – Havas Media Strategy and Innovation, Başkan Yardımcısı

Fütürist… Şirketlere yeni iş alanlarında gelişme, büyüme stratejileri konusunda danışmanlık veriyor. Teknolojik trendler konusunda uzman. İlk interaktif dijital outdoor reklamı geliştirmiş kişi.