artwork

Yakala!

6 yıl önce

0

Doğru stratejiyi,

doğru zamanı,

doğru müşteriyi,

doğru yöntemi YAKALA!

10. Doğrudan Pazarlama Ödüllerimizin sahiplerine ulaşmasına çok az kaldı!

Bu sene 2 yeni kategorimiz var:

Alışveriş Merkezi Aktiviteleri ve Doğrudan Sorumluluk Projeleri .

Amacı ticari etkinliği yüksek olan, ölçülebilir, sonuç getiren doğrudan pazarlama projelerini seçerek ödüllendirmek olan Doğrudan Pazarlama Ödülleri’nin bu seneki programına iki yeni bölüm daha eklendi. Etkinlik Pazarlaması başlığı altında yerini alan Alışveriş Merkezi Etkinlikleri kategorisinde alışveriş merkezlerinin kendi ziyaretçilerine ya da bir ürün veya markaya yönelik gerçekleştirilen tüm etkinlik projeleri değerlendirilecek. Yarışmanın Özel Kategoriler bölümünde bu yıl ilk kez yer alacak olan Doğrudan Sorumluluk Projeleri kategorisi ise sosyal sorumluluk projeleri arasında iletişimini “doğrudan pazarlama” tekniklerinden en az biri kullanılarak gerçekleştirilen kampanyalar için geçerli olacak.

Ve 10. yılımızda artık K.K.T.C.’den de projeleri değerlendiriyoruz.

“Genç Jüri” bu yıl da iş başında! 30 yaşın altında ve dernek üyesi ajans çalışanlarından oluşan bir “Genç Jüri” de bu sene yine yarışma ana jürisinin yanında yerini alacak. Genç Jüri’nin seçimleri, elenme sürecinde bir yüzdeye sahip olacak. Böylece ödüllerde iletişim sektörünün genç yetenekleri de söz sahibi olmuş olacak. Ayrıca Genç Jüri’nin seçtiği işler birinci, ikinci ve üçüncü “Genç Jüri Ödülü”nün sahibi olacak. Bu ödül ayrı bir kategori olarak değerlendirilmeyecek.

Ve “Çekmecede Kalmış İşler”. Ah o işler… Büyük emekle hazırlanan, müşterilere sunulan, marka stratejisine uygun, yaratıcı ancak çeşitli nedenlerle hayata geçirilmemiş yani çekmecede kalan, yani hayata geçemeyen işler.

Uygulama ve sonuca bakılmaksızın ödülü hak eden işler.

Heyecanlı sürecin sonuna yaklaşıyoruz.

2017’in ödüllerini kazanan projeler çok yakında sahnede olacak.

YAKALA 10’U!

Serhat Demirel

DPİD Yönetim Kurulu Üyesi

 

Bu yazı ilk olarak Campaign Türkiye Şubat 2018 sayısında yayımlandı.