artwork

2023 yılını özel yapan bir neden daha!

1 yıl önce

0

Reklam sektörünün en kapsayıcı kurumu olan WFA – Dünya Reklamverenler Federasyonu, her yıl farklı bir ülkede düzenlediği Global Marketer Week etkinliğini 2023 yılında İstanbul’da organize edecek. Hepimiz için gurur kaynağı olan bu gelişmenin, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yıldönümüne denk gelmesi heyecanımızı arttırıyor. 

Reklamverenlerin ortak haklarını gözeten, sektörün gelişimi için çalışan, bünyesinde 60 ülkenin reklamveren dernekleri ve 130’dan fazla şirketin yer aldığı tek küresel organizasyon olan WFA, 70. Kuruluş Yıldönümünü de bu vesileyle İstanbul’da kutlayacak.

1994 yılından bu yana WFA üyesi olan Reklamverenler Derneği, son 10 yıllık dönemde RVD Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Pura’nın Yönetim Kurulu üyeliği sayesinde uluslararası boyutta çalışmalara aktif katkı sağlıyor. 

25- 28 Nisan 2023 tarihlerinde gerçekleşecek Global Marketer Week kapsamında katılımcılar, Raja Rajamannar – Mastercard, Naomi Walkland – Bumble, Mark Adams – VICE gibi reklam ve pazarlama konusunda dünya lideri 30’dan fazla konuşmacıyı, 27 Nisan’da İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda tam gün sürecek konferansta izleme imkânı bulacak. Diğer sürpriz konuşmacıları zaman yaklaştıkça duyuracağız. GMW haftasının diğer günlerinde ise WFA üyelerine özel oturumlar ve etkinlikler yer alacak. 

2023 konferansında bir ilke imza atarak 1000 kişilik rekor katılım gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. Konferans biletleri Aralık ayı ortasında online satışa açılacak. Duyuruları takip etmeyi ve bu özel etkinlikte yerinizi almayı unutmayın.

Etkinliğin açılış gecesinin ev sahipliğini ise RVD yapacak. Bu özel gecede WFA yöneticilerini, diğer ülkelerin dernek başkanlarını ve marka liderlerini Çırağan Sarayı’nda misafir edeceğiz. Bu prestijli etkinlikte sınırlı sayıda sponsorla çalışarak, ülkemizin zengin kültürünü bize yakışır şekilde yansıtan bir organizasyonla gerçekleştirebilmek için şimdiden kolları sıvadık. 

Ülkemizde reklam ve iletişim sektöründe emeği olan herkesin ortak katkısı ile unutulmaz bir konferans düzenleyeceğimize dair inancımız tam. 

2023 Nisan ayından Global Marketer Week’de buluşmak dileğiyle…

Zeynep Sungu

RVD Başkan Yardımcısı