artwork

2023 seçimleri umudun kapısını aralayacak

12 ay önce

0

Türkiye’de seçimler oldum olası heyecanlı ve renkli geçmiştir ancak 14 Mayıs her yönden çok daha farklı bir atmosferde geçeceğe benziyor. 125. sayımızda siyasi iletişimle ilgili kapsamlı bir dosya konusu hazırlamıştık. Bu ay da önümüzdeki günlerde yapılacak başkanlık ve milletvekili seçimleri için özel bir sayı hazırladık. Türkiye ve dünya tarihindeki önemli seçim kampanyalarını, teknolojiyle birlikte değişen seçim iletişim yöntemlerini, seçmenlere ulaşma yollarını aktardığımız ve önceki sayımızda önemli siyasi iletişimcilerden aldığımız görüşlerle birleştirdiğimiz bir içerikle karşınızdayız.

14 Mayıs seçimleri, Cumhuriyet’in 100. yılını kutladığımız bu yılda yapılıyor olması da ayrı bir önem taşıyor. Umarım Cumhuriyet’imizin kuruluşunda başta Atatürk, yakın çalışma ve silah arkadaşları olmak üzere, emeği geçen ve bu ülkeyi bugünlere getirenlere layık ve bizleri yeni bir yüzyıla hazırlayacak vizyon ve zihniyette, önceliği bireylerin refahı ve huzurunu ön planda tutacak, adalet ve liyakatın esas olduğu bir liderlik anlayışıyla tertemiz bir sayfa açılmasına vesile olur.

Ülkemize ve en önemlisi, geleceği emanet edeceğimiz gençlerimize örnek bir seçim olmasını diliyor, içinde bulunduğumuz ‘bahar’ aylarının arkasından güzel, güneşli ve huzurlu günler diliyorum.

İyi okumalar…

Ömer Erdem
Lift Content Factory Kurucusu

 

Bu içerik ilk olarak Campaign Türkiye’nin 131. sayısında yayımlandı.