artwork

2021 Anneler Günü reklamları

3 yıl önce

0

Markalar mayıs başı itibarıyla Anneler Günü reklamlarını yayınlamaya başladı. Bazı markalar Anneler Günü’ne özel kampanyalarını öne çıkarırken diğerleri ise izleyiciyi duygulandıran reklamları tercih etti. Markaların 2021 Anneler Günü reklamlarını sizler için derledik.

Arzum

Arzum yayınladığı Anneler Günü reklamında gerçek bir hikayeye yer veriyor. Arzum Köseoğlu ve evlat edindiği oğlu Hasan’ın alışma sürecini izlediğimiz duygusal reklamda marka, Arzum Hanım’a ‘ürünlerini kullanmadığı için’ teşekkür ediyor.

Hepsiburada

Hepsiburada, Anneler Günü’ne özel “Eskiyi getir, yeniyi götür” kampanyasını öne çıkardığı reklamıyla bugüne kadar süregelen bir davranışımızı tekrar gözden geçirmemizi amaçlıyor. Marka gençlere, yeni telefon aldıklarında eski telefonlarını annelerine vermek yerine Hepsiburada’ya getirerek annelerine yeni telefon hediye etmelerini söylüyor.

Trendyol

Trendyol, annelik kavramına farklı bir bakış açısıyla yaklaştığı Anneler Günü filmiyle yayında. Filmde hastalanmış bir çiçeğe, yardıma muhtaç köpeklere, torununa annelik sevgisi gösterenlerin, Trendyol’dan aldığı ürünlerle onları mutlu ettiği anları izliyoruz. Annelik duygusunu karşılıksız sevgisiyle yaşayan ve ayırt etmeksizin etrafına gösteren herkesin Anneler Günü kutlanıyor.

Ayakkabı Dünyası

Ayakkabı Dünyası yayınladığı reklam filminde “Her adımda birlikte, hep birlikte nicelerine” diyerek, ilk adımlardan yetişkinliğe kadar annelerin çocuklarına verdiği desteği vurguluyor.

Molfix

Molfix’in Anneler Günü’ne özel hazırladığı reklam filminde, meslek hayatı boyunca birçok doğuma şahitlik eden bir doğum fotoğrafçısının annelik hikayesi anlatılıyor.

Halkbank

Halkbank, Anneler Günü’nde anneleri hayatta olmayan kişileri de unutmadı. Kerem Alışık’ın yer aldığı duygu yüklü reklama Esmeray’ın Unutama Beni şarkısı eşlik ediyor.

Boyner

Kadınlar Günü reklamıyla da oldukça konuşulan Boyner, Anneler Günü için yine ters köşe yapan bir reklam filmi hazırladı. Boyner reklam filminde annelik kavramına ve annelerden beklenenlere dikkat çekerken, toplumsal farkındalığı artırmayı hedefliyor. Bir süredir kültürel değerlerimizin önemini ve güzelliğini “Bizim Tarzımız Güzel” kampanyasıyla dile getiren marka, bu reklam filminde de “Bizim annelerimizin her tarzı güzel” diyor.

Saat&Saat

Saat&Saat Anneler Günü için hazırladığı reklam filminde: “Tüm güzel duyguları bize en içten şekilde yaşatan ve bir dokunuşuyla hayatımızı güzelleştiren annelerimize, sonsuz sevgiyle.” Mesajını paylaşarak, Anneler Günü kutlu olsun diyor.

Karaca

Karaca reklam filminde Anneler Günü’nün olmazsa olmazı hediyelere değiniyor. Annesine eski bir fotoğraflarını yeniden canlandırarak hediye eden bir genç kız gördüğümüz reklam filmi, ‘Bazı hediyelerin yeri başka, diğer tüm hediyeler için Karaca.’ mesajını veriyor. Karaca, Anneler Günü mesajını sosyal medyada #YeriBaşkaHediyeler etiketiyle güçlendiriyor.

English Home

Anneler Günü’nde hediyeleri öne çıkaran bir diğer marka English Home oldu. Reklam filminde annesine ne hediye alacağını seçemeyen bir çocuğa yer veriliyor. English Home ‘sizin sevginiz en güzel hediye’ dediği reklam filminde Anneler Günü’ne özel %20 indirim kampanyasını da duyuruyor.

Sinoz Kozmetik

Sinoz Kozmetik’in pandemi döneminde ziyaret edemediğimiz annelerimiz fikrinden hareketle hazırladığı reklam filmi, Anneler Günü’ne özel %70’e varan indirim kampanyasını duyuruyor. Marka reklam filmiyle annelerimizi hatırlamanın önemine vurgu yapıyor.

Senin için
Tümünü göster
Castrol ilerlemenin olduğu her yerde

Dünyanın önde gelen madeni yağ üreticisi Castrol, yenilenen marka kimliğinin...