artwork

2014 full throttle

10 yıl önce

0

Campaign Türkiye için 2013, fırtınalı, mücadele dolu, heyecanlı ve açıkçası verimli geçti. İkinci yılımızda arzu ettiğimiz hedeflere ulaşmayı başardık. 2014 zorlu olacağa benziyor. Ancak vitesi boşa atmaya veya ayağımızı gaz pedalından çekmeye hiç niyetimiz yok.

2014 için ilk olarak, süper star Ajda Pekkan’ı kendimize rol modeli olarak belirledik. Ses tellerimize dokunmadan bir ön yüz güncellemesi yaparak tasarımımızı yeniledik. Sayfalarımızı daha fresh bir görünüme kavuşturduk. Diğer yandan içeriklerimizin sizlere daha etkin bir şekilde ulaşmasını sağlamak için campaigntr.com ile tablet aplikasyon güzergahlarımızda sürdürdüğümüz yol bakım ve onarım çalışmalarımızı 3 Mart 2014’e kadar tamamlamayı hedefliyoruz.

1 Şubat 2014 itibariyle Campaign Academy çatısı altında eğitim ve gelişim programlarımızı başlatıyoruz. Yaratıcı endüstriler odaklı ve pazarlama iletişimi çerçevesinde içeriğini oluşturduğumuz programların detaylarını 15 Ocak 2014’ten itibaren web sitemizden inceleyebilirsiniz.

Campaign Türkiye olarak 2014’te basılı sayfalarımız dışında sektörel etkinliklerle içerik sunmaya devam edeceğiz.

Son olarak 2014’te uzun süredir üzerinde çalıştığımız Campaign Agency of the Year projesini hayata geçiriyoruz. Campaign, 1968’den bu yana, uluslararası ölçekte yaratıcı endüstrilerin referans noktası olarak tanımlanıyor. Campaign Agency of The Year formatında, sadece belirli kampanyaların yaratıcılığı veya etkinliği değil, ajansların yapıları ve performansları, global normlar dikkate alınarak bütünsel olarak değerlendiriliyor. 34 ülkede düzenlenen Campaign Agency of the Year ile birlikte, Türkiye’nin yaratıcı endüstrilerinin kalite çıtasının yükselmesine ve rekabet gücünün artırılmasına katkı sağlayacağımıza gönülden inanıyoruz. Campaign Agency of The Year’ın katılım koşullarını 17 Mart 2014’te açıklıyoruz ve ilk başvuruları 20 Ekim 2014’te almaya başlıyoruz. Hayırlı olsun.

2014’ünüzün keyifli, mutlu ve huzur dolu geçmesi dileğiyle…

Keyifli okumalar.

Tolga Tuna

Campaign Türkiye Genel Yayın Yönetmeni

 Bu yazı Campaign Türkiye Ocak 2014 sayısında yayınlanmıştır.