Taptaze bir platform…

7 yıl önce

0

Geçtiğimiz günlerde İDA Yönetimi olarak taptaze bir platformun kurulmasına öncülük ettik. Şimdilik kod adı Genç İDA! Genç İDA sektöre, çalışanlarımızın kişisel gelişimlerine katkı sağlayacak ve sorunlarına çözüm arayacak.

Mesleki gelişime hız vermenin ve sektörümüzü büyütmenin en temel unsuru birlikte çalışmak ve ortak akıl yürütmekten geçiyor. İDA, uzun süredir üye şirketleri arasındaki ticari rekabeti zedelemeden, sektörel dayanışma ve itibar için öncü adımlar atıyor. Sadece, şirket sahipleri olarak; gelişim alanlarımıza katkıda bulunmak, sektör sorunlarını birlikte konuşmak çok eski günlerde kaldı. Yaşamın bu kadar hızla değiştiği, iletişimin her alanının farklılaştığı bir dönemde yenilikleri hayatımıza katmamak, konvansiyonel yöntemlerle şirket ya da dernek yönetmek söz konusu bile olamazdı!

Buradan hareketle biz de şirket çalışanlarımızı bir davetle bir araya getirdik. İsminden başlayarak yeniden yapılandıracakları bu platform A’dan Z’ye her yönüyle gençlerimize emanet. Şu ana kadar iki toplantı gerçekleştirildi. Arkadaşlarımız Campaign Türkiye’nin bizlere tahsis ettiği salonu kullanarak bir araya geliyorlar. Campaign Türkiye’ye buradan da teşekkür etmek isteriz.

Ortaya çıkacak işler, getirecekleri öneriler için çok heyecanlıyız. Yapmak isteyip yapamadıkları her şey için bizler her türlü yolu açmak için canla başla çalışacağız. Geleceğimizi emanet edeceğimiz genç arkadaşlarımızın dinamizmini arkamıza alarak, sektörün daha geniş ve daha yenilikçi damarlardan beslenmesini umuyoruz.

Bunun gençlere de katkı sağlayacağından eminiz. Yarın iletişim danışmanlığı şirketlerinde değişik kademelerde yükselecek olan gençler, şirketlerini ve sektörümüzü ileriye taşıyacak deneyimi de Genç İDA çalışmalarında kazanacaklardır.

İDA gençlerinin, mesleki ve kişisel gelişimleri için gerekli eğitimleri belirlemek, dinlemek istedikleri kişileri davet etmek gibi çalışmalarını sürdürmelerinden de büyük memnuniyet duyuyoruz. 

Genç İDA’nın sektörümüze hayırlı olması dileğiyle…

 

Özge Uzun
İDA Yönetim Kurulu Üyesi

 

Bu yazı ilk olarak Campaign Türkiye Nisan 2017 sayısında yayımlanmıştır.

Senin için
Tümünü göster
Siz Hangi Tip Erkeksiniz?

“YKKD ile Söylemden Eyleme”...