artwork

Ridley Scott’tan LG için film

8 yıl önce

0

LG OLED TV’leri konu alan ve Amerika’da düzenlenecek Super Bowl yayınında gösterilecek reklam filmini Ridley Scott’ın şirketi RSA Films çekecek.

Filminin yönetmenliğini ise ünlü yönetmenin oğlu Jake Scott üstlenecek. LG’nin yeni OLED TV reklamı markanın agresif pazarlama stratejisinin bir parçası olarak, LG’nin yeni teknolojiler keşfetme konusundaki tutkusunu ve OLED TV’nin sadece yeni bir TV modeli değil aynı zamanda televizyon teknolojisinde yeni bir çağ başlattığına yönelik mesajını güçlü bir şekilde vurgulayacak.

Ridley Scott kısa bir süre önce Marslı (The Martian) filmiyle National Board of Review’den 2015 En İyi Yönetmen Ödülü’nü almakla kalmamış aynı zamanda en iyi film dalında Altın Küre’de aday olmuştu. Aynı zamanda Macintosh için çektiği ‘1984’ isimli Super Bowl reklamı da Forbes tarafından etkinlik için çekilen tüm zamanların en iyi reklam filmi olarak seçilmişti. Bu alanda babasından geri kalmayan Jake Scott ise bugüne kadar içlerinde geçtiğimiz sezonun en çok izleneni olan Budweiser’ın ‘Lost Dog’ isimli reklamı da olmak üzere Super Bowl’a özel altı farklı reklam filmi çekti.

Konuyla ilgili konuşan Ridley Scott şunları söyledi: “OLED TV’leri ilk gördüğüm zaman inanılmaz görüntü kalitesi karşısında adeta büyülendim”. Jake Scott ise “1984 reklamı ile izleyicilere ileride her şeyi değiştirecek teknolojileri tanıtmıştık. LG OLED TV’lerde de aynı enerjiyi görüyorum” şeklinde konuştu.