artwork

Manifesto ve Contemporary Istanbul iş birliği devam ediyor

7 yıl önce

0

Manifesto ile çağdaş sanat eserlerini sanatseverlerle bir araya getiren Contemporary Istanbul arasında geçtiğimiz yıl başlayan iş birliği bu yıl da devam ediyor. Manifesto, 11. yaşını kutlayan Contemporary Istanbul’a iletişim danışmanlığı hizmeti veriyor.

Türkiye’nin ve bölgenin çağdaş sanat eserlerinin en iyi örneklerini sanatseverlerle buluşturan Contemporary Istanbul, 3 – 6 Kasım tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi ve Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda Akbank’ın desteğiyle gerçekleşiyor. 19 ülkeden 70 galeri ve 520 sanatçının 1050 eserle katılacağı Contemporary Istanbul yeni bölümleriyle sanatseverlerin karşısına çıkıyor.

PR, etkinlik, reklam ve sosyal medya disiplinlerinde ulusal ve uluslararası pek çok markaya hizmet veren Manifesto, 11. yılını dolduran Contemporary Istanbul’un etkisinin ve mesajlarının daha geniş kitlelere ulaşmasına bu yıl da katkı sağlayacak.

Son dönemde Türkiye’de giderek büyüyen ve gelişen moda ve sanat ortamını dikkate alarak bu konuyu da iletişim hizmetleri arasına alan Manifesto, bugüne dek sayısız markanın sanat etkinliklerine, çeşitli sanatçılara ve sanat kurumuna verdiği hizmetleri başka bir boyuta taşıyarak, kültür-sanat dünyasına, iletişimde ihtiyaç duyduğu uzmanlığı sunuyor.

Senin için
Tümünü göster
Castrol ilerlemenin olduğu her yerde

Dünyanın önde gelen madeni yağ üreticisi Castrol, yenilenen marka kimliğinin...