artwork

LC Waikiki’ye yeni yurtiçi mağazacılık genel müdürü

9 yıl önce

0

LC Waikiki’de Şubat 2013’ten bu yana Uluslararası Mağazacılık Genel Müdürü olarak görev yapan Yenal Gökyıldırım, Aralık 2014 itibariyle yurtiçi mağazacılık genel müdürlüğünü de yürütecek.

Profesyonel iş hayatına 1988 yılında Singapur Havayolları’nda başlayan Yenal Gökyıldırım, sırasıyla DAF Trucks VM, 3M ve Honda gibi uluslararası şirketlerde üst düzey yöneticilik görevlerinde bulundu. 1997-2011 yılları arasında 14 yıl süre ile Philips’te çeşitli pozisyonlarda görev yapan Gökyıldırım şirkette son olarak Batı Avrupa ve Kuzey Amerika’dan Sorumlu Başkanlık görevini yürüttü. 2011 yılında yurda dönüp Doğan Online’da CEO olarak görev yaptı.

1968 yılında Eskişehir’de doğan Yenal Gökyıldırım, Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği’nde lisans eğitimini ve sonrasında yine aynı üniversitede İşletme Yönetimi (MBA) alanında yüksek lisans eğitimini tamamladı.

“İyi giyinmek herkesin hakkı” misyonu ile hareket eden LC Waikiki 2010 yılından beri moda perakende sektöründe Lovemark seçiliyor ve yurt dışında 22 ülkede 100’ün üzerinde, Türkiye’de 400’e yakın mağazada 25.000 civarı çalışanı ile müşterileriyle buluşmanın mutluluğunu yaşıyor.

Bu atama ile birlikte Yenal Gökyıldırım LC Waikiki’nin Türkiye moda perakende sektöründe edindiği 25 yıllık tecrübesini globalleşme hedeflerine daha hızlı bir şekilde aktarılmasını gerçekleştirerek şirketin 2023’teki “Avrupa’nın en başarılı üç hazır giyim markasından biri olma” hedefine ulaşmasına katkı sağlayacak.