artwork

Instagram’a 6. yaşında yeni ofis

8 yıl önce

0

Bundan 6 yıl önce hayatımızda yoktu ve biz onun eksikliğini hissetmiyorduk. Ne zaman ki hayatımıza girdi temel bir ihtiyacımız gibi kullanmaya başladık. Artık ondan vazgeçemiyoruz.

Evet, Instagram‘dan bahsediyoruz. Bu yıl 6. yaşını kutlayan sosyal ağ, sadece kullanıcı sayısını artırmıyor, geliştirdiği yeni özelliklerle de kendinden söz ettirmeyi başarıyor. Son olarak Stories özelliği ile rakibi Snapchat‘in karşısında durmak için elinden geleni yapacağını gösteren Instagram içeride de değişiklikler yaşıyor.

Kristal Elma Yaratıcılık Festivali‘nde ekibin 6. çalışanı olarak yer alan Amy Cole ekibin de büyüdüğünden bahsetmişti. Instagram bu büyüyen ağ, ekip ve işler karşısında ofisini de yenileme kararı almış anlaşılan.
Instagram sözcüsünün yaptığı açıklamaya göre bir tasarım firması olan Gensler ile çalışan ağ, uygulamanın 3D versiyonu hissini yaratacak bir ofis oluşturmak istemiş. Yaklaşık 350 çalışana hizmet verecek ofiste ufak mutfaklar, oturma alanları, kütüphane ve tabii ki de kahve alabilecekleri “coffee shop” yer alıyor.