Facebook Awards, bu yıl yeni kategorilerle geliyor

7 yıl önce

0

Facebook, hikaye anlatımının yeni yollarını kullanırken aynı zamanda iş sonuçları da elde eden yaratıcı işlerin ödüllendirildiği Facebook Awards için başvuruların başladığını duyurdu.

Bu yıl 7’nci kez gerçekleşecek Facebook Awards, her sene kendini yenilemeye devam ediyor. Bu yıl da insanları harekete geçiren çalışmaları ödüllendirmeyi hedefliyor. Bu nedenle Facebook, Instagram ve Audience Network’te bulunan en iyi yaratıcı çalışmalar insanlara nasıl hissettirdiğine ve şirketlerin büyümesinde ne kadar yardımcı olduğuna göre kabul edilecek. Başka bir deyişle insanların gülmesini, ağlamasını, sevmesini, şaşırmasını ve satın almasını sağlayan işler. Bu doğrultuda, bu yıl büyük yaratıcı kampanyaların uyandırdığı duyguları yansıtan yeni ödül kategorileri eklendi ve yeni bir ödül tasarımı hazırlandı. Eklenen yeni kategoriler arasında aşağıdakiler yer alıyor:

  • Gül (mizahı farklı seviyelere taşıyan işler)
  • Harekete geç (davranış tarzını değiştiren işler)
  • Ağla (düşündüren işler)
  • Sev (kişileri markaya bağlayan işler)
  • Wow (inovatif işler)
  • Yeni ödül tasarımı

Bu yıl, ödül tasarımının yenilenmesindeki amaç önemli olan işlerin çalışmanın arkasında duran kalbi yansıtmak. Kalp şeklindeki metalik balon tasarımı, Anish Kapoor ve Jeff Koons’un şakacı futurizminden ilham alınarak hazırlandı. Bu fikri hayata geçirmek içinse Facebook, Design Bridge ile iş birliğine geçti.

Son başvuru tarihi 28 Nisan 2017 olan Facebook Awards hakkında ayrıntılı bilgi resmi web sitesinden ulaşabilirsiniz.

Senin için
Tümünü göster
Castrol ilerlemenin olduğu her yerde

Dünyanın önde gelen madeni yağ üreticisi Castrol, yenilenen marka kimliğinin...