artwork

Cannes Lions, daha iyi networking için yenilikler sunuyor

7 yıl önce

0

Cannes Lions Uluslararası Yaratıcılık Festivali, daha iyi bir festival deneyimi tatmak isteyenler için yeni networking fırsatları sunuyor.

Cannes Lions, dijital teknolojileri gerçek hayattaki networking’le birleştiren yeni girişimler başlatmak için Bağlantılar Partneri olarak Accenture Interactive ile güçlerini birleştirdi. Bu iş birliği ile iki taraf da katılımcıların festival haftası boyunca daha sağlıklı iletişim kurabilmeleri için yenilikçi yöntemler geliştirdi.

Braindates

Braindates, küresel çaptaki katılımcıların bir araya gelmeleri ve birbirinden yeni şeyler öğrenmeleri kolaylaştıracak yeni ve yeniliklere oldukça açık bir networking ve iş birliğine dayalı bir öğrenme platformu. Connections Beach’te gerçekleşecek olan ve e180 tarafından desteklenen Braindates, katılımcılara doğru insanlarla bağlantı kurmalarını ve meslek düzeyini gözetmeksizin tutkuya ve bilgiye dayalı yüz yüze networking oturumlarında önceden yer ayırtmalarını sağlayacak. Cannes Lions’ın tüm resmi temsilcileri Braindates sitesine yer ayırtmak, deneyimlerini paylaşmak veya bilgi talep etmek için giriş yapabilir. Connections Beach’te de sabah 10 ve öğleden sonra 3 arası katılımcıların birebir iletişim kurabilmelerini kolaylaştıracak yardımcılar bulunacak.

Connect Band

Giyilebilir bir teknoloji olan Connect Band ile daha kolay bir networking sağlanması hedefleniyor. Katılımcılar, festival boyunca dijital veri değiş tokuşunu kolaylaştırmak için kendi bandını seçebilir. Kendi bilekliğini kaydedenler bileklik takan başka biriyle bantlarını birbirine değdirdiklerinde bilgi değiş tokuş edebilir veya akıllı telefon uygulamasıyla bunu indirebilirler.

Festivalin diğer dikkat çekici bir özelliği de geçtiğimiz seneyle kıyasla neredeyse iki katı daha fazla Meet Ups bulunması. Bu yıl düzenlenecek olan 24 Meet Ups’ta özenle seçilmiş endüstri uzmanları ağırlanacak.

Senin için
Tümünü göster
Castrol ilerlemenin olduğu her yerde

Dünyanın önde gelen madeni yağ üreticisi Castrol, yenilenen marka kimliğinin...