artwork

Campaign Türkiye Ekim sayısı çıktı

8 yıl önce

0

Kristal Elma Festivali 2016

3 gün, 2 ödül töreni, 100’den fazla konuşmacı, 50’den fazla oturum…
İlham veren konuşmacılara, ufuk açan workshop’lara, farklı etkinliklere ve ödül törenlerine ev sahipliği yapacak olan Kristal Elma Festivali bu yıl 5-7 Ekim arasında yapılacak.

Detaylar Ekim sayımızda.

Yeni sayımızda başka neler var?

Emre Sayın bu ayki yazısında, şehir içi ulaşım sektöründe farklılık yaratan Uber’in değerine, rakiplerine ve hedeflediği yeni pazarlarla hazırladığı gelecek planlarına değiniyor.

– Kristal Elma Festivali yine bildiğiniz gibi. İstanbul’un küresel yaratıcılık merkezi haline gelmesinde itici güç olma amacıyla yola çıkan Kristal Elma Festivali, bu yıl da dopdolu içeriğiyle karşımızda!

– İletişim sektörünü bir araya getiren Kristal Elma Festivali öncesi, Reklamcılar Derneği Başkanı Kayhan Şardan’la bir araya geldik ve hem festivali hem de gençlerin sektöre adaptasyon sürecini konuştuk.

– Trend uzmanı ve aynı zamanda TrendWatching’in Genel Direktörü Henry Mason ile trendleri, markaların bu trendleri neden uygulamaları gerektiğini Kristal Elma’dan önce konuştuk.- Bu yıl Kristal Elma’ya son dönemin konuşulan uygulaması Instagram’ın EMEA Marka Geliştirme Müdürü Amy Cole katılıyor. Festival öncesi platformu ve festivali konuştuk.

– Kristal Elma Medya Seçici Kurul Başkanı İnanç Dedebaş’a, değerlendirme sürecinde göz önünde bulundurduğu kriterleri ve medya kategorisinde yaşanan dönüşümle birlikte bizi bekleyen trendleri sorduk.

– Kristal Elma Ödülleri’nde doğrudan pazarlama kategorisinin jüri başkanlığını üstlenen Zuhal Gezer Demirci, tüketiciye dokunmayan hiçbir projenin başarı getirmeyeceği görüşünde.

– “Basılı yayınlar bitiyor önermesi için henüz erken. Biz daha yaşıyoruz ve yaşadığımız sürece bu iş devam edecek” diyen Feyzan Top, Gentleman’ın dönüşünü anlatıyor.

Diğer konuları görmek için tıklayın…

 

Senin için
Tümünü göster
BOM Karting Takımı Yeni Genç Pilotlarını Tanıttı

Borusan Otomotiv Motorsport (BOM) Karting Takımı, 2024 Türkiye Karting Şampiyonası...

Yeni Volkswagen Tiguan Satışa Sunuldu

2007’den bu yana 7.6 milyonun üzerindeki satış adediyle 2018’den günümüze...

Yeni Renault Captur’un Dünya Lansmanı Gerçekleşti

İçten yanmalı ve hibrit motor seçenekleriyle tanıtılan yeni Renault Captur...