artwork

Bizi ağlatan Iron Man haftanın yıldızı oldu

9 yıl önce

0

Campaign Viral Chart, haftanın en çok paylaşılan videolarını belirledi. Geçtiğimiz haftanın en çok paylaşılan videosu, Robert Downey Jr.‘ın bir çocuğa biyonik Iron Man kolu verdiği video oldu.

1. “The collective project” – Limbitless

135,641 defa paylaşıldı.

Robert Downey Jr.’ın bir çocuğa 3D basılmış biyonik kol verdiği video, daha ekonomik biyonik kol yapan Albert Manero gibi öğrencileri destekleyen Microsoft Collective Project‘in bir parçası.

2. The Ad Council “love has no labels” by R/GA

72,548 defa paylaşıldı.

Geçen haftanın birinci sırasında olan videoda, bir dizi çift ve ailenin iskeletlerini gösteren bir ekranın arkasına geçip birbirleriyle etkileşime geçmesi anlatlıyor. daha sonra insanlar ekranın arkasında çıkıp kim olduklarını gösteriyor ve arkalarında ” Sevginin engeli yoktur” ve “Sevginin ırkı yoktur” yazıyor.

Kampanya, “önyagılarımıza gözlerimi açıp, kendi içimizde, arkadaşlarımızda, ailelerimizde, ve meslektaşalrımızda durması” için teşvik ediyor.

3. “Mother’s Day for HM the queen” – Mr President 

64,574 defa paylaşıldı.

Bu haste gösteride Prens Charles ve Camilla‘nın, köpekleri yıkamak ve kahvaltı için kurabiye yapmak gibi işlerle Anneler Günü‘ne hazırlanışı anlatılıyor.

4. “Jeremy Lin challenged” – Tag Heuer

47,137 defa paylaşıldı.

Videoda basketbol oyuncusu Jeremy Lin, Maria Sharapova gibi diğer profesyonel sporcuların tennis topuyla basket atması gibi meydan okumalarına cevap veriyor.

5. Pepsi “the new Pepsi challenge is on” – 180LA

46,504 defa paylaşıldı.

Animasyon, aralarında Usher ve Serena Willliams gibi ünlülerinde bulunduğu Pepsi challange’ı lanse ediyor. Marka temsilcileri, “eşsiz, hayatta bir kere olacak müzik, spor, tasarım ve teknoloji deneyimi” sunacak.

6. “Our song” – United Healthcare

44,971 defa paylaşıldı.

Reklam filminde, iki çift Bill Medley ve Jennifer Warnes‘ın (I’ve Had) The Time of My Life şarkısında dans ederken, kadın adamın kollarına atlıyor ve ikisi de yemek masasının üzerine düşüyor. daha sonra dış ses “Karışık sağlık hizmeti sistemine girmek içinçok sayıda yok var, United Healthcare’ın işleri kolaylaştıran bir yolu var” diyor.

7. Durex “#connect” – Havas Worldwide London

37,322 defa paylaşıldı.

Reklam filminde çiftlerin sex hayatlarını geliştirmek için telefonlarıyla ne yapılabileceği gösteriliyor.

8. “Kids read mean Tweets” – John St Canada

13,463 defa paylaşıldı.

Reklam filmi, çocukların kötü Tweetler okurken siber zorbalığın onlar üzerindeki etkilerinden bahsediyor.

9. American Egg Board “wake up to eggs with bacon” – Grey New York

13,208 defa paylaşıldı.

Kevin Bacon, yumurta pişiren bir kadınıın arkasında tezgahta belirip onu şaşırtıyor ve yumurta hakkında bilgiler vermeye başlıyor ve konuşmaları karısının onu aldatıtığını düşünen kocası tarafından bölünüyor.