artwork

Publicis Communications Türkiye’nin PR lideri Nazlı Çil oldu

6 ay önce

0

Stratejik İletişim ve Kurumsal İletişim odağında 15 yıllık deneyime sahip Nazlı Çil, ocak ayı itibarıyla Publicis Communications Türkiye’nin PR lideri (MSL Türkiye ve tüm grubun PR lideri (PR Lead) olarak görevine başladı.

Lisans eğitimini İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık Bölümü’nde tamamlayan Nazlı Çil, kariyerinde ilk adım attığı iletişim sektöründe birçok küresel ve yerel markaya iletişim danışmanlığı hizmeti verdi. 2010 yılında geçiş yaptığı Yapı Kredi ve tüm iştiraklerinde Kurumsal İletişim, PR, Medya İlişkileri, Kriz Yönetimi, Lider İletişimi, İç İletişim, Sürdürülebilirlik İletişimi ve Etkinlik odağında pek çok yöneticilik görevi üstlendi.

Publicis Groupe Türkiye’nin tüm kreatif ajanslarının uzmanlıklarından sorumlu olan Publicis Communications Türkiye CEO’su Birçim Öztaşkın atamayla ilgili şunları söyledi: “Ajans ve marka dünyasını iyi tanıyan, müşterilerimize onların gözünden bakabilecek, özellikle finans sektöründe marka tarafında fark yaratan çalışmalarıyla uzun soluklu deneyime sahip yeni bir lider aramıza katıldı. Publicis Groupe Türkiye bünyesine 2018 yılında katılan PR ajansımız MSL Türkiye’nin ve grubumuzun tüm kurumsal iletişim ve PR operasyonlarından sorumlu olacak Nazlı ile birlikte nice başarılara ve birçok yenilikçi işe imza atacağımıza dair inancım tam.”

Senin için
Tümünü göster
Talon CEO’su Barry Cupples liderlik değişikliği nedeniyle istifa etti

Talon’ın kurucusu Eric Newnham ise Cupples’ın yerine grup CEO’su olacak...

McCann ve Grey London’da yeni atamalar gerçekleşti

McCann, Suresh Raj; Grey London’da ise Conrad Persons ile anlaştı...