artwork

Marketten tıraş bıçağı almak ne kadar zor olabilir?

8 sene önce

0

“Shave time, shave money” sloganıyla evlere tıraş bıçağı hizmeti sunan Dollar Shave Club, yeni kampanyasında marketten bir tıraş bıçağı almanın ne kadar zor olabileceğiyle ilgili absürd bir yol izliyor.

Dollar Shave Club 2012’de, CEO’su Michael Dubin’in karizmatik bir şekilde markanın mesajını ilettiği 90 saniyelik online reklamıyla ismini hafızalara kazımıştı. 2013 yılında American Express reklamında da oynadıktan sonra Dubin, Dollar Shave Club’ı televizyona taşımaya hazır bir şekilde geri döndü.

Yayına giren dört spot, genç ve parasız tıraş bıçağı alıcıları arasında markayı popüler kılan “iğneli komedi” anlayışını barındırıyor.

Evlere tıraş bıçağı hizmeti sunan markanın yeni reklam filmleri, önce markete tıraş bıçağı almaya giden adamların başlarına gelen talihsiz ve aşırı absürd durumları gösteriyor. Ardından senaryoları Alec Bronstein ile birlikte yazan Dubin, her reklam filminin sonunda görünerek tıraş bıçağı ihtiyacını karşılamanın kolay yolundan bahsediyor.

Künye

Reklamveren Dollar Shave Club

Kurucu, CEO, Yazar Michael Dubin

Kreatif Direktör Alec Brownstein

Prodüksiyon Ortakları Zebra, Radical Media

Yönetmen Steve Miller

 

 

 

Senin için
Tümünü göster
TikTok, reklamverenleri eğlendirerek eğitiyor

TikTok, “nasıl yapılır” videolarıyla reklamverenlere platformun nasıl kullanılacağını gösteriyor...

Apple sağlık verilerinin izinsiz paylaşımına mizah ile yaklaşıyor

Eğlenceli kampanya, sağlık verilerinde gizliliğin önemini vurguluyor...