artwork

2022 Babalar Günü reklamları

2 yıl önce

0

Markalar bu yıl Babalar Günü için hazırladıkları reklam filmleri ile benimsetilmiş cinsiyet rollerini aşarak babalar ve çocukları arasındaki bağa vurgu yapıyor.

GİTTİGİDİYOR

Bizim için her şey olan babaların Babalar Günü kutlu olsun! mesajı ile yola çıkan GittiGidiyor, çocukları için türlü türlü şekillere giren babalara odaklanıyor.

ZEN PIRLANTA

Babalar Günü’ne özel hazırladıkları kampanya ile Zen Pırlanta  ‘’En Güzel Babalar Günü Hediyesi Zen’siz Olmaz…’’ diyor.

MADAM COCO

Dünyanın en iyi babasına en güzel hediyeler Madam Coco’da!

SÜVARİ

Caner Cindoruk’un konuk olduğu reklam filminde Babalar Günü’ne özel kampanyaları #BabaBüyüksün hashtag’ı ile duyuruyor.

SO CHIC

So Chic, her an çocuklarını düşünen babaları mutlu edecek özel koleksiyonları ile bütün babaların Babalar Günü’nü kutluyor.

ALTINYILDIZ CLASSİCS

‘’Bazı Şeyleri Asla Saklayamazsınız’’ sloganı ile yola çıkan Altınyıldız Classics, yıllar geçse de ışıltısını hiç kaybetmeyen babaların tercihi olmaya devam ediyor.

TRENDYOL

Trendyol, Babalar Günü’nü Türk sporu ve sporcularına verdiği desteklerle anlattığı özel reklam filmi ile kutluyor. Olimpiyat Şampiyonu Milli Okçu Mete Gazoz ve eski Milli okçu olan babası Metin Gazoz ile kamera karşısına geçtiği reklam filmi, baba olmanın fedakârlıklarla dolu dünyasına dikkat çekiyor.

PEUGEOT TÜRKİYE

Peugeot Türkiye ‘’Her şeyden önce “Sen!” diyen babalarımızın gözü hep üzerimizde olsun.’’ mesajı ile Babalar Günü reklam filmlerini yayınladılar.

SARAR

Sarar, Caz sanatçıları Ferit Odman, Ozan Musluoğlu, Eylül Ergül ve Bulut Gülen’den hayatı güzelleştiren babalara adanmış, özel bir klip ile Babalar Günü’nüz kutlu olsun dedi.

SAAT&SAAT

Saat&Saat, Babalar Günü’nde çok özel hissettirecek hediyeler için Saat&Saat mağazalarına ve saatvesaat.com.tr’ye davet ediyor.

HATEMOĞLU

Hatemoğlu, Babalar Günü için hazırladıkları reklam filminde #BabaSevgisiBirGömlekÜstün diyor.

BAMBİ

Bambi bu Babalar Günü’nde babaları mutlu edecek hediyeler için fırsatlar sunuyor.

MAXİMUM

Maximum, Babalar Günü’nde hem babanızı hem de kendinizi mutlu edecek Maximum fırsatlarını Maximum Mobil’e getiriyor.

MEDİAMARKT

Babalar Günü ve karne günü hediyesinin tek adresi MediaMarkt…

BANKKART

Bankkart, Babalar Günü’ne özel Bankkart anlaşmalı noktalarda indirim fırsatı sunuyor.

VODAFONE

Türkiye Vodafone Vakfı ve Habitat Derneği’nin ortak projesi “Yarını Kodlayanlar” kapsamında Babalar Günü’ne özel 21. Yüzyıl Yetkinlikleri Ebeveyn Eğitimi düzenlenecek. 19 Haziran Pazar günü online olarak gerçekleşecek eğitim sadece erkek katılımcılara açık olacak.

HEPSİBURADA

Hepsiburada, 40’dan fazla kategoride 44 milyonu aşkın ürün çeşidiyle, bu Babalar Günü’nde de her babanın zevkine uygun seçenekler sunuyor.

LACOSTE

Timsahtan Kahraman Babalara En Özel Hediyeler

Zamansız klasikleri yenilikçi tasarım bakış açısıyla yeniden yorumlayan Lacoste, yaratıcı hediye önerileri sunmaya Babalar Gününe özel iki yeni kampanya ile devam ediyor.

TCHİBO

Tchibo’nun her yaştan, her tarzdan babaya hitap eden geniş ürün yelpazesi sayesinde, Babalar Günü için hediye bulmak çok kolay. İster kahve tutkunu ister teknoloji düşkünü olsun, hiç fark etmez… Her babanın gönlünü kazanacak bir hediye Tchibo’da mutlaka var.