artwork

2022 Anneler Günü reklamları

2 yıl önce

0

Bu yıl reklam sektörü, Anneler Günü için hazırladıkları reklam filmleri ile izleyiciyi duygulandırırken aynı zamanda kampanyalarını da tanıttılar.

SAAT&SAAT

Saat&Saat Anneler Günü için hazırladığı reklam filminde: ‘’Çünkü bir annenin kalbi çocuğu ile atmaya başlar.’’ Mesajı ile anne ve çocuk arasındaki bağın araya mesafeler girse de kopamayacağına vurgu yapıyor.

BOYNER

Geçen sene Anneler Günü reklamıyla çok konuşulan Boyner, bu senede çok konuşulacak bir reklama imza attı. ‘’Annelerimize Kim Karışır!’’ diyerek annelik kavramı üzerinden yapılan toplumsal normları yıkma amacıyla tasarlanan reklam filmi Twitter kullanıcılarından da destek aldı.

ARZUM

14 yıldır Türkiye Kadınlar Satranç Şampiyonası Sponsorluğunu yapan Arzum, Anneler Günü için hazırladıkları reklam filminde; Satranç oyuncusu ve Türkiye Şampiyonu olan Büşra Öztürk, satrançta bir sonraki adımını düşünürken, annesi ise onun her adımını düşünüyor. ‘’Orada Annem Var’’ sloganı ile yola çıkan reklam izleyenleri duygulandırdı.

KARACA

Karaca bu yıl Anneler Günü için kaç yaşında olursak olalım anneler anne, biz hep çocuk olarak kalacağımızı gösteren reklam filmini ‘’Anneler Anne, Biz Hep Çocuk’’ sloganı ile yayınladı.

ARÇELİK

Bu yıl Anneler Günü reklam filmini çekmeleri için Havas İstanbul ile anlaşan Arçelik, çocukları gibi dünyamızı da sevip koruyan annelerden ilham aldıkları, iklim dostu teknoloji ürünlerine vurgu yaparak ‘’Kraliçelerimizin Anneler Günü Kutlu Olsun’’ dedi.

VİCTORİA’S SECRET TÜRKİYE

Victoria’s Secret Türkiye bu yıl Anneler Günü için bambaşka hikayelere sahip annelerin çocuklarıyla aralarındaki eşsiz bağları hissedeceğimiz sohbet içerikli reklam filmini yayınladı.

LC WAİKİKİ

LC Waikiki, geçmişten bugüne çocukları için kıyafetlerini aşındıran annelere özel olarak tasarladığı hediyeler için mağazalarına davet eden reklam filmini yayınladı.

DEFACTO

‘’Her annenin, annelik stili farklı olsa da hediyesi Defacto’da’’ diyen marka, Anneler günü için hazırladığı reklam filmini yayınladı.

ENGLİSH HOME

English Home, annelerin çalınan keyifli anlarını telafi etmek amacı ile hazırladığı Anneler Günü’ne özel kampanyasını yayınladı.

ALTINBAŞ

Altınbaş bu Anneler Günü’nde ‘’Annenizin boynuna en çok siz, sonra Altınbaş yakışır!’’ diyerek, Pırlanta Baget Kolyelerinde kampanya yaptı.

FLO

FLO ‘’En özel annelere en güzel hediyeler’’ sloganı ile bütün annelerin Anneler Günü’nü kutladığı reklam filmini yayınladı.

PINAR

Sağlıklı ve mutlu nesiller yetiştirmek amacıyla hareket eden Pınar, Anneler Günü’nde Anne Çocuk Eğitim Vakfına destek oldukları reklam filmini tüketiciler ile paylaştı.

MAXİMUM

Maximum Kart, bu sene Anneler Günü için nostaljik esintilerin yer aldığı kampanyasını yayınladı.

Senin için
Tümünü göster
Canva, grafik tasarım yazılımı platformu satın aldı

Canva, grafik tasarım yazılımı platformu Affinity’yi satın aldı...