artwork

2020 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda paha biçilmez heyecanlar

3 yıl önce

0

Mastercard futbol hayranlarına paha biçilemez deneyimler yaşatmaya devam ediyor. Türkiye Milli Futbol Takımı’mızın Euro 2020 heyecanı devam ederken Spor Yazarı ve Yorumcusu Banu Yelkovan ile kaçırılmayacak bir canlı yayın, futbol severleri bekliyor. 19 Haziran Cumartesi günü saat 21.00’de gerçekleşecek canlı yayına dileyen herkes ücretsiz katılabilecek.

COVID-19 pandemisi sebebiyle bir yıl ertelenen 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası kaldığı yerden tüm heyecanıyla devam ediyor.  Futbol tutkunlarının yakından takip ettiği Euro 2020’ye Mastercard futbol severlere paha biçilmez deneyimler sunarak eşlik ediyor. Geçmiş yıllardan hikayeler ve Türkiye Milli Futbol Takımı’mız üzerine yorumlamalar ile birlikte Euro 2020 heyecanını yaşamak için, Türkiye’nin önde gelen spor yazarı ve yorumcu Banu Yelkovan, Mastercard’lılara özel #PahaBiçilemezİstanbul canlı yayın sohbetinde bir araya geliyor. 

19 Haziran Cumartesi günü saat 21.00’de gerçekleşecek canlı yayında katılımcılar; gruplarda yer alan takımların gelmiş geçmiş en iyi maçları ve unutulmaz pozisyonları, Türkiye Milli Futbol Takımı’nın oyuncu kadrosundaki futbolcuları, UEFA Avrupa Futbol Şampiyonası’nda daha önce oynayan en iyi takımların hikayeleri, dünyaca ünlü teknik direktörler hakkında çok özel bilgileri Banu Yelkovan’dan birebir dinleyip, canlı sohbette soru sorma şansı yakalayacak. Ücretsiz gerçekleşecek canlı yayın için katılımcıların buradan kayıt yaptırmaları yeterli olacak.

 

Senin için
Tümünü göster
Bosch Siemens ve Profilo markaları yeni iletişim ajansını seçti

Markalar iletişim çalışmalarını Contactplus’a emanet etti...

Anadolu Efes’ten “Bir Kitap Da Sen Getir” Kampanyası

2024 yılının “Bir Kitap da Sen Getir” karşılaşması, Anadolu Efes’in...