artwork

2015 Felis Ödülleri sahiplerini buldu

8 yıl önce

0

2006 yılından beri her yıl düzenlenen Felis Ödülleri, bu yıl 19-20 Kasım’da Brand Week Istanbul kapsamında Lütfi Kırdar‘da gerçekleşti.

Medya Bölümü’nde Vodafone Kırmızı Işık projesi ile Y&R Team Red İstanbul büyük ödülün sahibi oldu.

Bu yıl 13 bölümden oluşan Felis Ödülleri’nde Medya Jüri Başkanı pazarlama kökenli CEO’larından biri olan Vodafone CEO’su Gökhan Öğüt’ün yanı sıra Yaratıcılık Jüri Başkanı olarak kazandığı 150′nin üzerinde ödülün tecrübesiyle Manajans CEO’su Tuğbay Bilbay, Mobil ve Dijital Bölüm Başkanı olarak uzmanlığını dijitale kanalize etmiş olan DDB İstanbul Group CEO’su Lawrence Du Pre, PR Jüri Başkanı olarak Basın ve PR alanındaki tecrübesi 35 yılı aşan G7 İletişim Ajans BaşkanıCengiz Turhan, Markalı İçerik ve Eğlence Jüri Başkanı olarak her zaman daha iyisini yapmak için çalışan GroupM CEO’su ve WPP Ülke Müdürü Demet İkiler, Doğrudan Pazarlama, Promo ve Aktivasyon Jüri Başkanı olarak BED Ajans Başkanı Eser Hakim ve Film Craft Jüri Başkanı olarak Vizontele, G.O.R.A, Aşk Tesadüfleri Sever ve 8 Saniye gibi filmlerin yönetmeni Ömer Faruk Sorak, Felis Ödülleri 2015 yolculuğunda pazarlama iletişimine deneyimleri ile ışık tuttular.

Felis Ödülleri sonuçlarına göre 19 başarı ödülü ve 19 Felis ile Yılın Medya Ajansı Mindshare olduTBWA/ İstanbul 21 Başarı Ödülü ve 12 Felis’le Yılın Reklam Ajansı seçilirken, Yılın Reklamvereni ise Unilever oldu.

Yılın Reklam Büyük Ödülü Bana Amca Dediler projesi ile TBWA\İstanbul’un oldu.

Gecenin Büyük Ödül’lerini ise 3 farklı ajans paylaştı.

Medya Bölümü’nde Vodafone Kırmızı Işık projesi ile Y&R Team Red İstanbul, Tasarım Bölümü’nde Amnesty International için yaptığı Sansürün Tipografisi projesi ile Concept alırken, Yılın Reklam Büyük Ödülü ise Bana Amca Dediler projesi ile TBWA\İstanbul‘un oldu.

Tasarım Bölümü’nde Amnesty International için yaptığı Sansürün Tipografisi projesi ile Concept büyük ödülün sahibi oldu.

Felis’e başvuran, Kısa Listeye giren, Başarı Ödülü, Felis ve Büyük Ödül kazanan işlere verilen puanlarla belirlenen,Yılın Yeni Nesil Ajansı C-Section olurken, Felis performansına göre Yılın Yaratıcı Ajansı ise TBWA\İstanbul oldu.

 

Senin için
Tümünü göster
Bosch Siemens ve Profilo markaları yeni iletişim ajansını seçti

Markalar iletişim çalışmalarını Contactplus’a emanet etti...

Anadolu Efes’ten “Bir Kitap Da Sen Getir” Kampanyası

2024 yılının “Bir Kitap da Sen Getir” karşılaşması, Anadolu Efes’in...