artwork

2014 Nuvo Ofis Oyunları başladı

10 yıl önce

0

Yapı Kredi’den tam senlik banka Nuvo, Mayıs ayında başladığı lansman kampanyasının ardından Nuvo Ofis Oyunları ile iletişimine hızla devam ediyor.

Nuvo, kendisi gibi “Çabuk, pratik ve kolay” oyunlar ile gününün yarısından fazlasını ofiste geçiren çalışanlar için çok keyifli bir dünya yaratıyor. İş stresi, spam’e düşen mail’ler, susmayan telefonlar, bitmeyen toplantılar derken ofiste geçip giden günlerinizi renklendiriyor.

Siz de ofiste canınız sıkıldığında ufak aksiyonlar arıyorsanız doğru adres: www.nuvoofisoyunlari.com

Nedir Nuvo Ofis Oyunları?

İş yerindeki objeleri kullanarak masanda, toplantı salonunda, koridorlarda ister tek başına ister ekip arkadaşlarınla hem eğlendiğin hem de yarıştığın platformdur.

Ofis içerisindeki sandalyeler ile yarış yapmak, buruşturduğun kâğıtla çöp kovasına en orijinal atışı yapmak, damacanalardan kuka yaparak bowling oynamak, kendi kaleni ve topunu yaratıp plazada futbol oynamak, ofisin en uzun koridorunda curling oynamak, ya da yaratıcılığına kalmış herhangi bir dalda kendini göstermek!

Tercih senin. Ofis Oyunları, sen nasıl istersen öyle oynanır.

Nasıl katılırım?

Ekip ya da bireysel olarak Bowling, Curling, Çöp Kovası Basketbolu, Ofis Sandalyesi Yarışı, Plaza Futbolu ve yaratıcılığına kalmış Beni Kategorize Etme kategorilerine, iş yerinde çektiğin videoları nuvoofisoyunlari.com’a yükleyerek katılabilirsin.

Ne kazanırım?

Her video yükleyen kişi, 1 aylık Deezer Premium+ kazanıyor. Yapılacak halk oylaması sonucunda da her kategorinin birincisine 3.000 TL hediye!

#nuvoofisoyunları plazanın er meydanı! Sen de katıl, kaldır kupanı.

[Bu bir ilandır.]

 

Senin için
Tümünü göster
Netflix Türkiye’ye karşı ayaklanma

Aynı yüzler, aynı hikayeler, aynı kalemler…...