artwork

Sosyal medyada Sosyal Star hareketi

12 yıl önce

0

Türkiye’de ilk kez, ünlülere profesyonel hizmet veren Sosyal Medya Ajansı kuruldu. “Sosyalstar.com”  portföyünde bulunan kırk yerli-yabancı müzisyen, oyuncu, sanatçı ve sporcu ile markaları bir araya getiriyor.

Dünyada aralarında Megan Fox, Kim Kardashian, Charlie Sheen, Snoop Dogg, Shaquille O’Neil, Christiano Ronaldo, Lady Gaga ve 50 Cent gibi Hollywood yıldızları ile ünlü sporcular, Twitter hesaplarını ajanslar aracılığıyla reklâm mecrası olarak kullanıyor. Toyota, Microsoft ve Dell gibi uluslararası markalar da başta Twitter olmak üzere ünlü isimlerin hayranlarına ulaşıyor.

M. Serdar Kuzuloğlu

Sosyalstar.com Kurucu Ortakları arasında M. Serdar Kuzuloğlu ve Levent Ertem yer alıyor. M. Serdar Kuzuloğlu, ünlülerin sosyal medya yönetimi konusunda şu bilgileri veriyor: “Türkiye, reklamda ünlü yüz kullanımında dünyanın en önde gelen ülkelerinden birisi. Her 10 markadan 7’si kendisini bir ünlünün tanıtmasını istiyor. Öte yandan yine araştırmaların ortaya koyduğu bir başka gerçekse geleneksel reklamların tüketicinin ikna olması konusunda güven kaybı yaşadığı yönünde. Sosyal Star, dünyanın en yoğun ve ilgili sosyal medya kullanıcılarını barındıran Türkiye’de şu ana kadar profesyonel anlamda yaklaşılmamış bu alandaki boşluğu doldurmayı hedefliyor. Geleneksel ve dijital medyaya ek olarak reklamcılık alanında da deneyimli bir ekibin ürünü olan Sosyal Star yaratıcı sosyal medya kampanyalarını ünlülerin itibarını zedelemeden ve kullanıcıya fayda sağlayacak kurgularla buluşturacak

Levent Ertem

Levent Ertem’in Sosyal Star’ın hizmetleri hakkındaki sözleri ise şöyle: “Biz sosyalstar.com olarak öncelikle portföyümüzdeki ünlü isimlere hayranlarıyla daha iyi etkileşim sağlamaları için sosyal medya danışmanlığı hizmeti veriyoruz. Ancak daha da önemlisi doğru marka ile doğru ünlü karakteri en uygun ortamda ve doğru şartlarda buluşturarak etkin sosyal pazarlama kampanyaları hazırlıyoruz. Bir başka deyişle, marka için ister Türkiye’de isterlerse de uluslararası boyutta ünlüler aracılığıyla yeni tüketicilerle etkileşime geçecek fırsatlar yaratıyoruz. Ünlüler için de tıpkı televizyon veya radyolarda olduğu gibi sosyal mecralardan da yer aldıkları reklam kampanyaları karşılığında önemli bir gelir yaratmalarına olanak sağlıyoruz. Elbette, tüm bu operasyonlar sırasında hayranlarını yani takipçilerini rahatsız etmeyen profesyonel bir yaklaşım yürütüyoruz.”

Senin için
Tümünü göster
Canva, grafik tasarım yazılımı platformu satın aldı

Canva, grafik tasarım yazılımı platformu Affinity’yi satın aldı...