artwork

Sihri yeniden canlandırmak

10 yıl önce

0

Türkiye’nin en önemli yaratıcılık ve pazarlama etkinliği olan Kristal Elma Yaratıcılık Festivali, “Bring Back The Magic” temasıyla 17-18-19 Eylül’de Santral İstanbul’da düzenleniyor. Dünyanın dört bir yanından İstanbul’a gelmeye hazırlanan kreatif liderler ve fikir önderleri 3 günlük festival boyunca, efsaneleşmiş, ikonik ve akıllara kazınan işleri nasıl yarattıklarını paylaşarak, sihri yeniden canlandırmayı amaçlıyor. Kristal Elma Yaratıcılık Festivali’nde 100’ün üzerinde konuşmacının katılımıyla 80’den fazla konferans, seminer, panel, forum, çalışma atölyesi ve eğitim yapılması planlanıyor.

Hollywood İstanbul’da

Konuşmacıların arasında Jean Marie Dru ve Jacques Séguéla gibi reklam dünyasının efsanevi isimlerinin yanı sıra Gravity filmi ile Oscar Ödülü alan Framestore’un Başkanı Jon Collins ve Avengers, Spiderman, Thor gibi filmlerde imzası bulunan, Chris Edwards yer alıyor. Kristal Elma’da ayrıca Saatchi & Saatchi’nin Global Yaratıcı Kurul Başkanı Robert Senior, 350 televizyon kanalının iletişimden sorumlu Fox International Global CMO’su Liz Dolan, dijital guru David Shing, Trendwatching kurucusu Henry Mason ve dünyanın en yenilikçi ajansları olarak gösterilen AKQA ile R/GA sahneye çıkmaya hazırlanıyor.

Bu yıl rekor katılımın gerçekleştiği 26’ncı Kristal Elma Türkiye Reklam Ödülleri Yarışması’nın iki ayrı ödül töreni 17 Eylül ve 18 Eylül tarihlerinde düzenleniyor. 18 Eylül gecesi, ödül töreninin ardından Park Bosphorus Oteli’nin terasında Black bilet sahipleri ve konuşmacıların katılacağı Kristal Elma VIP Galası organize ediliyor. 19 Eylül akşamı ise Türkiye’nin en iyi konser mekanı olarak tanımlanan Black Box’ta sürprizlerle dolu Kristal Elma Kapanış Partisi düzenleniyor.

Sihrin bir parçası olmak için sizleri de Kristal Elma’ya bekliyoruz.

Keyifli okumalar,

Tolga Tuna

Campaign Türkiye Genel Yayın Yönetmeni

tolga@campaigntr.com

@tolgabigkahuna

Bu yazı Campaign Türkiye’nin Ağustos 2014 sayısında yayınlanmıştır.