artwork

Mixx Digi-Talks semineri 13 Şubat’ta

11 yıl önce

0

Bu yıl üçüncü kez verilecek Mixx Ödülleri’nin kapsamını genişletmek, gelecekte daha büyük bölgesel bir etkinliğe dönüştürmek isteyen IAB Türkiye, Campaign Türkiye ile birlikte  “Mixx Digi-Talks” adlı yeni bir etkinliğe başlıyor.

13 Şubat’ta, 9.30-12.30 saatleri arasında Tarabya Oteli’nin balo salonunda yapılacak olan Mixx Digi-Talks seminerinde; dijital başlangıcın sona erdiği, dijital dönüşümün hayatın her alanına entegre olduğu bir dönemde medya ve pazarlama iletişimi sektörlerinde değişimin nasıl yönetildiği tartışılacak. Seminerde dijital değişimin öncüleri, geleneksel medyanın dijital dönüşümünü masaya yatıracak.

Mixx Digi-Talks seminerinin açılış konuşmasını IAB Türkiye Başkanı Ahmet Pura yapacak. Pura’nın ardından yıllardır Avrupa’da ve dünyada dijitalin gelişimini sağlamak üzere çalışan IAB Avrupa Başkanı Alain Heureux verinin medyanın geleceğindeki rolünü irdeleyecek. Habercilikte dijital dönüşüm sürecini bire bir yaşayan International News Media Association (INMA) Başkanı ve Telegraph Grup Mobil ve İnteraktif Servisler Direktörü Mark Challinor Telegraph’ın mobil platformları nasıl kullandığını, okuyucular ve reklamverenler için nasıl artı değer yaratıldığını anlatacak. Basının geleceğine ilişkin görüşlerini aktaracak.   

Hürriyet Dünyası sürecini deneyimleyen, Hürriyet Gazetecilik İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Dalman, seminer katılımcılarıyla buluşan bir başka isim olacak. Yeni medyayı mobil platformda değerlendiren Turkcell Mobil Pazarlama Direktörü Neslihan Uçar da Mixx Digi-Talks etkinliğinin son konuşmasını yapacak.

Mixx Digi-Talks’un ana sponsorluğunu Turkcell, co-sponsorluğunu Hürriyet üstleniyor. Campaign Türkiye ise sektörel basın destekçisi olarak etkinliğe katkıda bulunuyor.

 

 

Senin için
Tümünü göster
Netflix Türkiye’ye karşı ayaklanma

Aynı yüzler, aynı hikayeler, aynı kalemler…...