artwork

Mixx Awards Türkiye 2012 jürisi belli oldu

11 yıl önce

1

Dijital pazarlama iletişimi endüstrisinin en iyilerini, sektöre ve hizmet ettikleri markalara kattıkları artı değeri tescillemek amacıyla düzenlenen Mixx Awards Türkiye 2012‘nin jürisi belli oldu. Jüri şu isimlerden oluşuyor:

Ahmet Pura (IAB Başkanı), Ahmet Akın (Reklamcılık Vakfı Başkanı), Alpay Alptekin (Turkcell Pazarlama İletişiminden Sorumlu Bölüm Başkanı), Arda Kertmelioğlu (Mobilera Holding B.V. / Kurucu Ortak), Aylan Özusta (SMG Group Genel Koordinatörü), Ayşe Akalın (Eczacıbaşı Medya Planlama ve Satınalma Müdürü), Aytül Özkan (Reklamcılar Derneği Başkanı), Cüneyt Devrim (Project House Kurucu Ortağı), Emine Pura (DPİD Başkanı), Erhan Acar (Hürriyet İnternet Grubu Başkan Yardımcısı), Fırat Ertem (Rabarba Mobil Departman Sorumlusu), Hakan Birgül (Tribal DDB Istanbul Genel Müdürü), İsmail Hakkı Polat (Kadir Has Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Görevlisi), Mahmut Kurşun (Ciner Yayın Holding Bilgi Grubu Başkanı), Ömer Lütfi Diri (Avea Dijital ve İçerik Departmanı Başkanı), Sabire Ercan (Mynet Genel Müdürü), Suat Sözen (İş Bankası Kurumsal İletişim Müdürü), Tümay Asena (NoktaCom Medya CEO’su), Zafer Demiriz (Zaman Gazetesi Reklam Grup Başkan Yardımcısı).

Jüri nelere dikkat edecek?

Yenilikçilik– Dijital pazarlama iletişimi 21. yüzyıla damgasını vuran önemli yenilikler arasında. Yeni düzende markasını internette doğru şekilde konumlandırabilenler, interneti doğru kullanabilenler başarılı olacak. Jüri başvuruları, yenilikçi iletişim anlayışını markalarına / reklamlarına yansıtabilme yetkinliğiyle değerlendirecek.

Performans- Yatırımın geri dönüşü reklamveren için önemli bir başarı göstergesi. Jüri kaynakların etkin ve verimli kullanımını esas alacak, başvurular kampanya hedefi ve bu hedefe ulaşabilme becerisiyle değerlendirilecek.

Daha önce 11 Ocak olarak duyurulan son katılım tarihi de 14 Ocak‘a uzatıldı. Detaylar ve başvurular için mixxawards-tr.org adresine bakabilirsiniz.

 

 

Senin için
Tümünü göster
Canva, grafik tasarım yazılımı platformu satın aldı

Canva, grafik tasarım yazılımı platformu Affinity’yi satın aldı...