artwork

Dönüşüm

7 yıl önce

0

Bu sayfalarda “dönüşümün zaruriyetine” vurgu yapan pek çok makale ve dosya konusu okumuşsunuzdur. Yazmakla kalmıyoruz tabii, bunu hayata geçirmenin yollarını da arıyoruz ve dönüşümün kalıcı olmasını sağlamaya çalışıyoruz. Bu sayıda dergiye yeni bölümler ekledik. Eklemeler önümüzdeki sayılarda da devam edecek. İstanbul dışından ajansların da sesine kulak veriyoruz. Her sayı, Türkiye’nin farklı şehirlerinden bir ajans sayfalarımıza konuk olacak. Pazarlama iletişimini etkileyen, doğal paydaşı olan sektörler de sayfalarımızın değişmez konuları olacak. Yönetmen Ezel Akay ile yaptığımız keyifli röportajla başladığımız bölüm, genişleyerek devam edecek.

Kısa bir ara verdiğimiz, genç ve tecrübeli reklamcıları karşı karşıya getirdiğimiz Kuşak Farkı da tekrar karşınızda olacak. Kahramanlar adını verdiğimiz bölümle sınırlarımızı genişleteceğiz. Her sayı, reklamcıların, sektör dışından olmak kaydıyla “kahramanlarını” anlatacakları bu sayfalarda Zeki Müren’i, Stanley Kubrick’i göreceksiniz, şaşırmayın. Yine her sayı, yaptığı işlerle dikkatimizi çeken genç bir ismi dikkatinize sunacağımız “keşif” bölümünde de farklı disiplinlerden konuklarımız olacak.

Tavsiye ve acımasız eleştirilerinizi aşağıdaki mail adresine -merakla- bekliyorum. 7 Haziran’da yeni tasarımıyla karşınızda olacak sitemizin yeniliklerini anlatmaya gerek yok. Campaigntr.com’da sizi bekliyor. Sitenin yenilenmesi sürecine emek veren ve kahrımızı çeken Voden’e ne kadar teşekkür etsek az.

Bir teşekkür de bu sayının kapak görselini hazırlayan Project House’a ve Ümit Yanılmaz’a…

Akın Arslan

İçerik Koordinatörü

Bu yazı Campaign Türkiye’nin Haziran 2016 tarihli sayısında yayınlanmıştır.