artwork

Dijital Pazarlama İletişimi Sertifika Programı No 8

7 yıl önce

0

IAB Türkiye olarak sektörümüze taze kan yetiştirme misyonumuz artık hemen herkes tarafından biliniyor. Bu kapsamda yaptığımız çalışmalardan biri olan Dijital Pazarlama İletişimi Sertifika Programımız yine Boğaziçi Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi iş birliği ile 14 Ekim’de başlayacak ve 6 Ocak 2018’e kadar 12 hafta boyunca sürecek. Türkiye’deki IAB Avrupa onaylı ilk ve tek sertifika programı olma özelliğini taşıyan ve sekizinci kez gerçekleştireceğimiz 72 saatlik bu program, 2012’den bu yana 172 mezun verdi. Özellikle son iki yıldır kayıt talebi daha da arttığı için yılda en az iki kez düzenleme kararı aldığımız program, kariyerine dijital alanda devam etmek veya dijitali işine entegre etmek isteyen sektör profesyonelleriyle, yeni mezunları hedefliyor.

Dijital pazarlamaya oryantasyon mantığında tasarlanan ve endüstriye hakim olan temel kavramların öğretilmesini hedefleyen programın konu başlıkları her dönem sektördeki yenilikler, trendler, ihtiyaçlar ve katılımcılardan gelen geribildirimler doğrultusunda IAB Türkiye Eğitim Yürütme Kurulu üyeleri tarafından güncelleniyor. Bugüne dek 97 sektör profesyoneli ve akademisyenin eğitmen olarak destek verdiği bu programın en önemli özelliklerinden biri de, her konunun farklı bakış açılarından ele alınmasını sağlamak için eğitmen seçiminde ajans, yayıncı ve reklamveren temsilcisi dengesine dikkat edilmesi.

Dijital pazarlama iletişimi dünyasının display reklamcılıktan online videoya, mobilden sahip olunan dijital varlıkların etkili kullanımı da dahil sosyal medya ve performans pazarlamasına, oyuniçi reklamlardan içerik pazarlamasına, programatikten veri analizine kadar geniş bir yelpazede ele alınacağı programımıza kayıtlar başladı. Katılımcılar, tüm konuları ilk hafta alacakları brief doğrultusunda dinleyecek ve program bitişinde edindikleri bilgileri hazırladıkları projeyle pekiştirecekler. Dijitalde kendini geliştirme ihtiyacı olan herkesi, katılımcılarımıza networking imkanı da sağlayan ve rüştünü ispatlamış olan bu programa katılmaya bekliyoruz.

Neslihan Olcay
IAB Türkiye Başkan Yardımcısı ve IAB Avrupa Eğitim Kurulu Başkanı

Bu yazı ilk olarak Campaign Türkiye Eylül 2017 sayısında yayımlanmıştır.

Senin için
Tümünü göster
Bu yıl MIXX’te yenilikler var!

IAB ile Dijital Üzerine...

Dikkat! Dikkat!