artwork

Campaign Türkiye reloaded

11 yıl önce

0

Dünyada 123 ülkede bu ay Global Girişimcilik Haftası kapsamında ‘girişimci ruh’ kutlanıyor. Biz de Campaign’in 44 yıllık geleneği ve normları üzerine inşa ettiğimiz Campaign Türkiye adlı genç girişimimizin 11 ayda kat ettiği yolu kutluyoruz.

Nasıl mı? Her gece frozen kırmızı orman meyvelerini creme chantilly’ye bandırdığımız Blush partileri vererek, demek isterdim…  Ancak biz daha çok çalışarak, kendi iç başarılarını kutlamayı tercih eden familyanın üyesiyiz sanırım.

Kaptanın seyir defterindeki kayıtlara göre, ekip arkadaşlarımızın her biri ailesiyle kavurma yiyerek geçirmek yerine, 6 günlük bayram tatilinde ofiste minimum 72’şer saat çalıştı. Dergimizin rutin baskı sürecinin yanı sıra reklam, medya ve pazarlama iletişimi sektörünün yeni referans rehberi The A List’i yayına hazırladı. Ekip ve iş ortaklarımızla tatil süresince 9 ayrı toplantı yapıldı. Ortalama 75 sayfa uzunluğunda 3 adet sunum tamamlandı, 80 sayfalık yeni iş planları (A4, satır arası 1,15) yazıldı ve yaklaşık 60 sayfalık finansal modellemeler tamamlandı.

Peki neden? 1’inci yaşına girmeye hazırlanan Campaign Türkiye’yi daha iyi, daha derin, daha faydalı hale getirmek için… Biz yarışmasından etkinliğine, yeni dijital açılımlardan içerik yapısına kadar planlarımızı yaptık, kaslarımızı esnettik ve harekete geçtik. Elbette, kararı verecek olanlar sizlersiniz, umarız sürprizlerimizi beğenirsiniz.

Keyifli okumalar,

Tolga Tuna
Campaign Türkiye Genel Yayın Yönetmeni
tolga@campaigntr.com

[arrowlist]

  • Bu yazı Campaign Türkiye’nin Kasım sayısında yayınlanmıştır.

[/arrowlist]