artwork

2015’i uğurlarken…

8 yıl önce

0

Marketing Magazine yazarlarından Will Harris, bir makalesinde markalara şöyle sormuştu: “12 ay sonra içeriğinizin ne kadarı hala değer teşkil edecek?”

O, bu soruyu markalara içerik pazarlamayı düşünerek sormuştu ama ben üstüme alındım. Ocak sayımız aslında bizim bu sorunun cevabını vermemizi sağlıyor. O nedenle her ne kadar çok meşakkatli bir sayı olsa da, çok çalışmaktan bütün ajansların ve markaların yeni yıl partilerini kaçırsak da Ocak sayılarını çok seviyorum.  Tüm yıl ürettiğimiz içerikleri derleyerek hem yılı nasıl geçirmişiz hatırlıyoruz hem de biz kendi yaptığımız işi değerlendiriyoruz. Doğruya doğru, bu yıl da geçen üç yıl boyunca olduğu gibi yine çok çalışmışız, 12 ay sonra değerini kaybetmeyen içerikler üretmişiz. Elbette hatalarımız olmuştur, ama genel olarak iyi işler yapmışız. Umarım siz de böyle düşünürsünüz.

Artık ileriye bakma zamanı. 2015 her açıdan zor bir yıldı. 2016’dan daha iyi şeyler bekliyoruz ama iyi şeyler olması için kendimizi geleceğe hazırlamalıyız. Bu sayımızda derlediğimiz önemli trend raporlarının bu konuda yol gösterici olmasını umuyorum ve sizleri 4. yıl sayımızla baş başa bırakıyorum.

İyi yıllar.

Burçin Tarhan

Campaign Türkiye Yayın Yönetmeni

Bu yazı, Campaign Türkiye’nin Ocak 2016 sayısında yayımlanmıştır.