artwork

Yeni Peugeot 208, RHCP konseriyle merhaba diyor

12 yıl önce

0

Peugeot markası için yeniden doğuşu ifade eden Yeni Peugeot 208 Eylül ayında Türkiye pazarına sunuluyor.

Peugeot 208’in de sponsorları arasında olduğu Red Hot Chili Peppers İstanbul Konseri’nde Peugeot, hayranlarına konser bileti kazanma ve konsere bilet alanların biletlerini Golden Ring’e dönüştürme fırsatı sunuyor. Foursquare ve Twitter üzerinden yapılacak yarışmalara katılıp, yarışmanın gereğini yerine getiren 2 çifti, RHCP İstanbul Konseri bileti kazanma ve 1 çifti de konser biletini Golden Ring’e dönüştürme şansı bekliyor.

Anadolu yakasında Bağdat Caddesi’ne ve Avrupa yakasında Bebek’e konumlandırılan Peugeot 208’ler Foursquare’de check-in noktası olarak yer alacak. 7 gün boyunca belirlenen bu check-in noktalarında en fazla check-in yapıp, 7 Eylül tarihinde saat 19.00’da check-in noktasının Mayor’u olan kişi birinci kategoriden 2 kişilik konser bileti kazanacak. Avrupa yakası ve Anadolu yakası olarak 2 ayrı check in noktası oluşturulacak ve her yakanın mayor’ına bir çift bilet olmak üzere, toplam 4 adet bilet Peugeot tarafından Red Hot Chili Peppers hayranlarına hediye edilecek.

Ayrıca #simdinebekliyorsun hashtag’ine en güzel tweeti, 08 Eylül saat 19.45’e kadar yollayanlar arasından seçilen bir şanslı izleyiciye 2 kişilik Golden Ring bileti hediye edilerek, kategorisi yükseltilecek. Kazanan talihlinin bileti, konser alanında seçen jüri tarafından Peugeot standında verilecek.

Ayrıntılar facebook.com/peugeoturkiye adresinden takip edilebilir.

Senin için
Tümünü göster
Canva, grafik tasarım yazılımı platformu satın aldı

Canva, grafik tasarım yazılımı platformu Affinity’yi satın aldı...