artwork

Yaratıcılar birbirlerini FutureMatch’de buluyor

10 yıl önce

0

Kristal Elma Yaratıcılık Festivali bünyesinde gerçekleştirilen Future Eğitim Kampı, yaratıcı gençlerin kendileri gibi bireylerle karşılaşabilecekleri eğlenceli bir platform sunuyor: Future Match.

Başarı bir ekip işidir, yaratıcılığını zorlayacak bir etkinlikte birlikte çalışacağın insanlar da çok önemlidir.  Future Match, doğru insanları bulmak isteyen gençler için, reklam kampanyalarına dair beğeni algoritmalarını belirlemelerini ve kendileriyle benzerlik kuran diğer kullanıcılarla iletişime geçmelerini sağlıyor.

Future Match nasıl çalışıyor?

Future Match’e katılmak için önce bir profil oluşturmak gerekiyor. Kısa yoldan hızlıca ilerlemek için Facebook aracılığıyla da bağlanılabiliniyor. Profil oluştuktan sonra her katılımcı geçmiş dönemlerden ses getiren ve ilgi çeken kampanyalardan hoşuna gidenleri beğeniyor. Logo ve sloganların hangi markalara ait olduğunu tahmin etmeye çalışıyor. Sonundaysa bir t-shirt tasarlıyor. Uygulmanın sonunda diğer katılımcılarla arasında oluşan uyumluluk oranını görüyor ve dilerse bu kişi ya da kişilerle iletişime geçerek Future Eğitim Kampı’na katılabiliyor.