artwork

What Car? özel koleksiyon sayısıyla yayında!

11 yıl önce

0

İngiltere’nin bir numaralı oto alım rehberi What Car? Türkiye’de!

Otomobil alıcıları için en güvenilir ve kullanışlı bilgi kaynağı.” 1973 yılında İngiltere’de yayınlanmaya başlayan What Car? kendini bu kelimelerle anlatıyor. Bu dergide özne otomobille birlikte ‘alıcı’, yani What Car? bir oto alım rehberi.

What Car?‘ın ilk sayısı arşivinizde yer alacak katalog şeklinde özel koleksiyon sayısı olarak hazırlandı; aylık bir dergi değil. Yılın farklı dönemlerinde, bulunduğu sezonun özelliklerine göre özel sayılar yayınlanacak.

Ana mecra online

Özel koleksiyon sayısı; 39 marka ve 299 modeli içeren 420 sayfadan oluşuyor.

WhatCar.com’un Türkiye versiyonu HangiOto.com sitesi ve mobil, tablet versiyonları da çok yakında otomobilseverlerin hizmetinde olacak. HangiOto.com, otomobillere ait tüm özellikleri kıyaslamalı olarak bulabileceğiniz bir online rehber. Yani tomobillerin teknik değerleri, fiyatları, ikinci el değerleri, her türlü masraf ve vergi bilgilileri; okuyucu, kullanıcı ve en önemlisi Türkiye’nin en önemli otomobil otoriteleri ya da pilotlarının otomobil yorumlarını bulabileceğiniz, otomobillere ait kısa tanıtıcı videoların da yer aldığı online bir platform olacak.

Senin için
Tümünü göster
Netflix Türkiye’ye karşı ayaklanma

Aynı yüzler, aynı hikayeler, aynı kalemler…...