artwork

Volkswagen Ticari Araç’tan Windows 8 uygulaması

12 yıl önce

0

Teknoloji dünyasındaki yenilikleri takip etmeyi ve müşterileriyle her alanda iletişimde olmayı hedefleyen Volkswagen Ticari Araç, dünyada bir ilke imza attı.

Halen, yaklaşık 200 bin Facebook takipçisiyle Avrupa’nın en çok takipçiye sahip ticari araç markası olan Volkswagen Ticari Araç, Windows 8’in pazara sunulmasına birkaç ay kala, şimdiden yayın ‘önizleme sürümü’ üzerimdeki Windows Uygulama Mağazası’nda rakiplerinden önce yerini aldı ve bu yeni teknolojiyi benimseyen dünyadaki ilk otomotiv markası oldu.

“Volkswagen Ticari Araç Windows 8 Uygulaması” ile  kullanıcılar, Volkswagen Ticari Araç markasının Amarok, Transporter, Caddy, Caravelle ve Crafter araç modellerinin tüm teknik özelliklerine, videolarına ve fotoğraflarına ulaşabiliyor.

Mevcut masaüstü ve tablet uygulamalarından çok daha farklı ve keyifli bir deneyim yaşatmayı hedefleyen Volkswagen Ticari Araç Windows 8 uygulaması, herhangi bir ayar yapılmasına gerek kalmadan Windows 8 yüklü bütün masaüstü, dizüstü ve tablet bilgisayarlarda çalışabiliyor. Türkçe ve İngilizce içerikle geliştirilen aplikasyon, kullanıcıların işletim sistemlerindeki dil seçeneğine göre otomatik olarak içeriğini ayarlama özelliğine sahip

Microsoft Türkiye: Volkswagen Ticari Araç’tan büyük başarı

Volkswagen Ticari Araç’ın Windows 8 için geliştiren ilk otomobil uygulaması olduğunu belirten Microsoft Türkiye, Windows 8’in tüm dünyada büyük heyecanla beklenen lansmanı öncesinde Uygulama Mağazası’nda yer almak üzere birçok Türk şirketiyle yakın temasta olduklarını açıkladı.

Volkswagen Ticari Araç’ın büyük bir adım atarak Windows 8 uygulama mağazasındaki yerini aldığını belirten Microsoft Türkiye, bu mağazadaki ilk otomotiv uygulaması olarak da büyük bir başarıya imza attığına dikkat çekti.

Senin için
Tümünü göster
Netflix Türkiye’ye karşı ayaklanma

Aynı yüzler, aynı hikayeler, aynı kalemler…...