artwork

Visa Europe ve Formula E işbirliği devam ediyor

8 yıl önce

0

Visa Europe, FIA Formula E resmi ödeme hizmetleri sponsorluğunu 2018 yılına kadar uzattığını duyurdu. Dünyanın ilk elektrikli araç yarışı olan FIA Formula E Şampiyonası, 2015-2016 yarış sezonunda 3 kıtada 10 şehirde gerçekleşecek. İkinci sezonu 24 Ekim 2015’te Pekin’de başlayan Formula E, 2-3 Temmuz 2016 tarihlerinde Londra’da sona erecek.

Visa, yarışlarda FIA Formula E Şampiyonluk unvanını elinde tutan Nelson Piquet Jr’nin de sponsoru oldu. Nelson Piquet Jr, “Visa Marka Elçisi” olarak yarışlarda yer alacak. 22 yıllık tecrübeye sahip başarılı pilot Piquet Jr, yarışların ilk sezonunda Berlin’de “Visa Fastest Lap” kupasını kazanmıştı.

Visa Europe Satış ve Pazarlamadan sorumlu İcra Kurulu Üyesi Mark Antipof sponsorlukla ilgili şunları söyledi: “Visa Europe ve Formula E işbirliği iki yenilikçi markanın muhteşem birlikteliğini temsil ediyor. Formula E, elektrik enerjisi ile şekillenen bir geleceğe öncülük ederek motor sporlarını yeniden kurgularken, Visa Europe da ödemeleri daha hızlı, daha kolay ve daha güvenli hale getiren teknolojilerin öncüsü olarak ödeme sistemlerine yön veriyor. İş ortaklarımızın inovasyon ve liderliğe olan tutkumuza paralel bir anlayışa sahip olmalarını çok önemsiyoruz. Bu doğrultuda, motorlu araçlar alanında evrim yaratan Formula E yarışlarına olan sponsorluk desteğimizi önümüzdeki 3 yıl sürdürmeye devam edeceğiz. Nelson Piquet Jr’nin “Visa Marka Elçisi” olmasından dolayı da son derece heyecanlıyız. İlk kez dünyaca ünlü bir pilota sponsor oluyoruz ve bu, Nelson Piquet Jr hayranları ile güçlü bir bağ kurmamız için de büyük fırsat.”

Formula E CEO’su Alejandro Agag ise konuyla ilgili olarak “Visa, inovasyon konusunda öncü rol üstlenen ve bu alandaki çalışmaları ile dünya çapında bilinirliği olan bir marka. Formula E’nin benimsediği değerler ile de birebir örtüşen bu işbirliği, Formula E yarışlarının başarısını ve gelişmekte olan profilini bir kez daha gösteriyor” dedi.

“Visa Marka Elçisi” olarak Formula E yarışlarına katılmaktan gurur duyduğunu belirten Nelson Piquet Jr, “Ödemeler sektörünün önde gelen global markası ile işbirliği yapmak benim için büyük bir onur. Dünyanın ilk elektrikli araçlar yarışına katılan bir pilot olarak, Visa’nın teknoloji ve inovasyona ne derece önem verdiğini görüyorum. Önümüzdeki dönemde yürüteceğimiz kampanyalar beni son derece heyecanlandırıyor” dedi.

Visa marka elçisi Nelson Piquet Jr’ın Visa’nın sponsorluğuna dair videosunu buradan izleyebilirsiniz:

 

 

Senin için
Tümünü göster
Canva, grafik tasarım yazılımı platformu satın aldı

Canva, grafik tasarım yazılımı platformu Affinity’yi satın aldı...