artwork

Vespa rüya tasarımını arıyor

11 yıl önce

0

Vespa’nın özgün tasarım yarışması Art Vespa, bu yıl Radyo Eksen’in de katkılarıyla gerçekleşiyor ve 15 Aralık tarihine kadar yaratıcı ve eğlenceli tasarımları bekliyor. Türkiye’de ilki 2009 yılında gerçekleştirilen Art Vespa tasarım yarışması, Vespa tutkunlarına kendi hayallerindeki Vespa’yı hayata geçirme keyfini yaşatıyor.

“Reklamcıysan, grafikersen ya da bu işi reklamcı veya grafikerden daha iyi beceririm diyorsan, göster marifetini giydir Vespa’yı” sloganıyla yola çıkan Art Vespa’ya geçtiğimiz yıl 467 tasarım meraklısı başvurdu.

Başvurular internetten

İlk 3’e giren tasarımların Vespa’lar üzerine uyarlanıp sergilendiği Art Vespa’ya başvurmak isteyenler bu adresteki başvuru formunu doldurduktan sonra Vespa LX modellerinden birini seçerek bilgisayarlarına yüklüyor. Vespa, katılımcıların yaratım sürecini kolaylaştırmak için onları uzman eğitmenler eşliğinde test sürüşüne davet ediyor. İtalyan motosiklet ikonu Vespa’yı yakından tanıyan katılımcılara ise sadece hayallerini gerçeğe dönüştürmek kalıyor.

Birinciye Vespa LX 150

Yarışmanın jüri koltuğunda İtalya Piaggio C.S.P.A.’nın uluslararası ekibi ile Atilla Aksoy, Metin AroyoSelim Demirdelen, Hakkı Mısırlıoğlu, Faika Ergüder, Derin Sarıyer, Gülşah Güray ve Özkan Yurdusev gibi Türkiye reklam ve tasarım camiasının önde gelen isimleri oturuyor.

Katılımcıların birden fazla tasarımla başvurabilecekleri Art Vespa 2012 tasarım yarışmasında birinciye Vespa LX 150 ve Vespa Academy’de eğitim, ikinciye A-STYLE kask ve Vespa Academy’de eğitim, üçüncüye ise Vespa Academy’de eğitim hediye ediliyor. Bu yılki yarışmada ayrıca Radyo Eksen tarafından tasarımcılar sürpriz bir ödülün daha sahibi olacak.

Senin için
Tümünü göster
Canva, grafik tasarım yazılımı platformu satın aldı

Canva, grafik tasarım yazılımı platformu Affinity’yi satın aldı...