artwork

Vakko, kültürünü akademi ile yaşatıyor

7 yıl önce

0

Vakko, İnsan Kaynakları ve Eğitim Birimleri olarak başlatmış olduğu ‘Vakko Liderlik ve Gelişim Akademisi’ ile Vakko kültürünü yaşatıyor.

Mağazacılık çalışanlarının yöneticilik becerilerini geliştirmek, mevcut yetkinliklerini ön plana çıkarmak ve  yeni yetkinlikler kazandırmak amacıyla çalışanlarına eğitim veren akademi, eğitimi başarıyla tamamlayan çalışanlarının sertifikalarını düzenlenen törenle takdim etti.

Kurum, programına alacağı mağazacılık çalışanlarının seçiminde; son 2 yıllık performans puanları, kıdemleri, daha önce almış oldukları eğitimler ve eğitim değerlendirme sonuçları, ekip arkadaşlarına karşı örnek teşkil edecek duruşları, yaklaşımları ve objektif yönetici değerlendirmelerini göz önünde bulunduruyor.

Programda mağazacılık çalışanları; kendini yönetme, tanıma, farkında olma aşamaları, ekibi tanıma, geribildirim, yönetim teknikleri, satış ve yönetim, bilişsel – duygusal zeka, iletişim, olumlu yaklaşım metotları, durumsal liderlik, üstleri yönetim, strateji ve planlama süreçleri, sunum becerilerini geliştirme egzersizleri, entelektüel gelişim gibi konular üzerine eğitim alıyorlar.