artwork

Ünlü illüzyonist sahnede Fiat 500X’i yarattı

9 yıl önce

0

Fiat 500’den ilham alınarak geliştirilen “500 Ailesi”nin en yeni üyesi Fiat 500X, dünyaca ünlü illüzyonist Dynamo ile gerçekleştirilen “X’in Gücü”  adlı özel gösteri ile  izleyenleri büyüledi. Londra Stratford’daki Kraliçe Elizabeth Olimpik Parkı’nda yer alan Copper Box Arena’da gerçekleştirilen gösteriyi; moda, müzik ve eğlence sektöründen özel olarak davet edilen ünlü isimler izledi.

“X’in Gücü” etkinliğine yaklaşık 3 yılda hazırlanan Dynamo, gösterisine gizemli bir enerjiyi, bir başka deyişle “X’in gücünü” yaratarak başladı. Daha sonra yeni Fiat 500X’in 3 boyutlu bir kopyasını oluşturan illüzyonist, tiyatro, dans ve teknolojinin harmanlanmasıyla hayat bulan performansı, hayranlık yarattı.

Etkinlikle ilgili kısa bir bilgi veren Fiat Pazarlama Müdürü Özgür Süslü; “Fiat 500X, oldukça etkileyici bir dizi gösteride başrol oyuncusu olarak yer aldı. Ünlü illüzyonist Dynamo imkansızı başardı ve sahnede Fiat 500X’i yarattı. Fiat’ın 500 modelini bir ürün ailesine dönüştürme stratejisi kapsamında geliştirilen ve Paris Otomobil Fuarı’nda dünyaya tanıtılan Fiat 500X;  Dynamo’nun şovunda tam anlamıyla karakterini yansıtan değişim ve dönüşümün temsilcisi “X” sembolünün altını çizdi. ” diye konuştu.

Fiat’ın Melfi’deki fabrikasında üretilen ve ABD dâhil dünya çapında 100 ülkede satışa sunulacak olan Fiat 500X’in Türkiye satışının Mart ayında başlaması hedefleniyor.

 

 

 

 

Senin için
Tümünü göster
Netflix Türkiye’ye karşı ayaklanma

Aynı yüzler, aynı hikayeler, aynı kalemler…...