artwork

Ülker Laviva’dan stop motion Instagram yarışması

9 yıl önce

0

Ülker’in yeni çikolata markası Laviva’nın yeni projesinde, hedef kitlenin mobilde en sık kullandığı uygulamalardan biri olan Instagram seçildi.

Türkiye’nin ilk stop motion Instagram yarışması olan uygulamada, video içeriğini hayatı dolu dolu yaşayan Laviva kızının keyifli bir günü oluşturuyor. Günün her anında hayatını dolu dolu yaşayan, hayatın tadını çıkarmasını bilen Laviva kızının yaşadığı sürprizli ve eğlenceli anlar, serideki her videoyu mutlulukla dolduruyor.

Laviva’nın marka ruhuna uygun olduğu için özellikle stop motion tekniği ile hazırlanan videolar için 5000’nin üzerinde fotoğraf çekildi. Bu 5000 fotoğraf, profesyonelce kurgulandıktan sonra 10 filmlik bir seri hazırlandı.

Yarışma kısmı da buradan itibaren başlıyor; marka @lavivaulker hesabındaki stop motion filmlerde ürünün göründüğü kareleri kaydederek #hayatdolulaviva etiketi ile paylaşan takipçilere Laviva dolu kutu hediye edecek.

Laviva takipçileri,  uygulamanın ilk haftasında 1.709 fotoğraf ekledi.

Youth Republic imzalı stop motion Instagram video yarışmasına göz atmak ve videoları izlemek için adres: instagram.com/lavivaulker

 

Künye

Reklamveren Ülker

Kreatif Direktör Ergin Köylüceli

Yardımcı Kreatif Direktör Fatih Sinan Şimşek

Metin Yazarı Nur Yıldırım

Dijital Grup Başkanı Yıldız Karpuzcu

Sosyal Medya Uzmanı Deniz Arslan

Müşteri Ekibi Yöneticisi Eray Olguner

Prodüksiyon Ajansı Kaporta Film