artwork

Twitter’dan yeni bir hizmet: Instant Unlock Card

8 yıl önce

0

Başarılı kampanya yaratıp markanız hakkında konuşulması için bu yıl conversational ads (sohbetli reklamlar) tanıtılmış ve Promoted Tweet Carousel (sponsorlu tweet seçkisi) test edilmişti. Bundan sonra ise ön plana çıkacak özellik conversational ads ve Instant Unlock Card (Hızlı İçerik Çizme Kartı) olacak.

Conversational ads, isteğe göre uyarlanan hashtag’leri ve call to action (paylaşma) butonuna sahip görselleri ve videoları kapsar. Böylelikle hedef kitleniz paylaşmaya yönelir ve etkileşiminiz artar. Instant Unlock Card ise tweet gönderildikten sonra film fragmanı veya soru-cevap gibi özel içeriklere erişimi sağlıyor.

Kazanılmış etkileşimlerin yanı sıra conversational ads ile kimlerin etkileşime geçtiğini görmek için Ads Dashboard (reklam panosu)’u ziyaret etmelisiniz. Daha fazla kampanya verileri de Brannd Hub’ın İzleme Listesi özelliği de dünyadaki tüm pazarlamacılara açık. Kaç kişinin kampanya hashtag’inizle tweet attığını, kampanyanızın kaç adet etkileşim elde ettiğini buradan görebilirsiniz.

Markalar da içerisinde Instant Unlock kartının bulunduğu yeni conversational ads deneyimlerini yaşadı. İşte öne çıkanlar:

AMC TV, Comic-Con etkinliğinde popüler dizisi The Walking Dead için yalnızca Instant Unlock kartı ile ulaşılabilecek bir fragman yayınladı.

CocaCola #TasteTheFeeling kampanyası ile sosyal medya ünlüleri kullanılarak en büyük hedef kitle olan gençler arasında etkileşimi sağladı. #TasteTheFeeling hashtag’i 180 bin mention aldı.

Marvel ise büyük spor etkinliği Super Bowl’da #TeamCap ve #TeamIronMan emojileri oluşturdu ve bunun sonunda sadece Super Bowl gününde Marvel 1.5 milyon mention elde etti.

Conversational Ads ve Instant Unlock Card şimdi tüm pazarlardaki/ülkelerdeki yönetilen hesaplara açık durumda. Daha fazla bilgi için ads.twitter.com’a tıklayabilirsiniz.

Senin için
Tümünü göster
Canva, grafik tasarım yazılımı platformu satın aldı

Canva, grafik tasarım yazılımı platformu Affinity’yi satın aldı...